Moonbasanails - Hűsítő ajánlatok

Moonbasanails.hu - Műköröm alapanyag forgalmazó
Moonbasanails.hu logo
GÉLLAKK
BLOG
KÖRÖMDÍSZÍTÉSI TIPPEK
Hűsítő ajánlatokkal készültem

Hűsítő ajánlatokkal készültem!

Most, hogy végre megérkezett a némi enyhülést hozó idő, arra gondoltam, hogy küldök egy remek ajándékot!

Egy ajándékot, amivel 21%-os kedvezményre tehetsz szert és kipróbálhatod a legújabb Moonbasanails géllakkokat, a Thermo Tiger eye géllakkokat!

Ám ha ez még nem lenne elég, akkor ugyanezzel az ajándékkal ONE step géllakkokat, a sötétben világító Foszforeszkáló géllakkokat és Tiger eye géllakkokat is rendkívül kedvező áron rendelhetsz.

Ám gondoltam azokra is, akik a tökéletes körömformák rajongói és inkább az épített körmöket kedvelik. Ők Építő zselékre is be tudják váltani a levelem alján található ajándékot és ugyanúgy 21%-os kedvezménnyel szerezhetik be a tökéletes körömforma legalapvetőbb alapanyagait.

BÓNUSZ! Tedd géllakkos vagy épített zselés körömdíszítésed még tartósabbá és csillogóbbá Fényzselék segítségével. Most ráadásul valamennyi Moonbasanails Fényzselé is 21%-os kedvezménnyel zsebelhető be az alábbi ajándékkód beváltásával.

Szeretnéd a kedvezményeket? Szeretnél Te is újdonságokat kipróbálni, mint a Thermo Tiger eye géllakkok? Akkor gyorsan tömd meg kosarad és váltsd be ezt az ajándékkódot a Kosár oldalon és a kedvezmény máris a Tiéd!

73962580

Azonnali 21%-os kedvezmény beváltás után!

Remélem sikerült örömet szereznem Neked és hamarosan beváltod ezt az ajándékot, hogy a legújabb termékeket elsők között próbálhasd ki.

Kattints ide és kezd el kosarad összeállítani! >>

Fontos! Ezt az ajándékkódot csak 2017. augusztus 11-ig tudod felhasználni és beváltani a Moonbasanails.hu webáruházban kapható és raktáron lévő, az akcióban megjelölt termékekre. A kódkedvezmény az akciós és szett áras termékekre nem vonatkozik és más kódkedvezménnyel nem vonható össze. Ahhoz, hogy az ajándékkódot be tudd váltani kosaradba legalább 5000 Ft összértékű termékeket kell elhelyezned, amibe a szállítási költség nem számítható bele. Továbbá lehetőséged van már meglévő hűségpontjaid beváltására, csak arra figyelj, hogy a pontbeváltás után is teljesüljenek a fenti feltételek mindegyike.

Üdvözlettel:
Major Sándor
Moonbasanails.hu

Légy naprakész körömdíszítésekben! Kövess minket a közösségi felületeinken!
Facebook
Google Plus
Instagram
YouTube
Pinterest
Ezt a levelet azért kaptad, mert a nails.hu oldalon feliratkoztál rendszeres hírlevél szolgáltatásunkra.