Forradalmi újdonság ! AcrylZselé - Xtreme Fusion Gel a Crystal Nails-től !

Forradalmi újdonság Megérkezett az Xtreme Fusion Gel!

Forradalmi újdonság!

Megérkezett az Xtreme Fusion Gel!

Xtreme anyagcsaládunk egyedülálló AkrilZseléje, könnyű és időtlen formázhatósággal, melyet hónapokon át tartó teszteléssel​ tökélesítettünk a profi és gyors szalonmunka érdekében.

Tubusos kiszerelésének köszönhetően anyagveszteség nélkül,​ pontosan adagolható.

Nézd meg elsőként nálunk, hogyan tudod szalonmunkádat ​gyorsítani az új Xtreme Fusion Gel-lel!

 

Rendeld meg most: http://www.koromplaza.hu

 

Újgenerációs, nem égető, Xtreme sűrű, tökéletesen formázható és könnyedén reszelhető AkrilZselé építő anyag. Építéskor a zselé irányíthatósága és a porcelán formázhatóságának időtlensége jellemzi. Kötés után a zselé reszelhetősége és rugalmassága elegyedik a porcelán erősségével. Kötés után fixálni kell, azt követően formázható.

A teljesen újszerű, tubusos kiszerelés tiszta körülményeket biztosít a munkához. Pontosan adagolható, megfelelő mennyiségű anyag kerül a körömre anyagveszteség nélkül. Gyorsabban lehet vele építeni, mint zselével vagy porcelánnal. Alapozó zselét nem igényel. Kizárólag Cleanserrel javasolt dolgozni, ami nem okoz allergiás reakciót és nincs kellemetlen szag sem.

 

Rendkívül könnyen reszelhető, gyors és kímélő a formázás a vendég és a szakember számára is. Ajánlott reszelők:  Xtreme 180/180 (zöld)  és Professzionális 150/150 (kék).

Hajlítási idő: Clear és Cover Pink esetében UV lámpában 20-25 mp, LED lámpában 10-15 mp, a lámpa erősségétől függően.Kötési ideje UV lámpában 4-5 perc, LED-ben 1-2 perc. 

Építés vagy töltés esetén még tapadási problémás körmökön sem válik fel az anyag.

A többi építő zselé családdal tökéletesen kombinálható.

Ajánlott fedőzseléi: Cool Top Gel és Xtreme Top Shine.

Felvitele lágyabb ecsettel ajánlott: Nero Merlo I. ecsetCoverPRO ecsetXtreme porcelán ecset, vagy bármely kerekvégű, természetes szőrű ecsettel.

Az Xtreme Fusion Gel elérhető a legnépszerűbb francia színekben:Cover Pink, Clear, Extra White.

Rendeld meg most: http://www.koromplaza.hu

 

Ha nem szeretnél értesülni az akciókról töröljük a regisztárciód. Ha tényleg ezt szeretnéd, írj nekünk ide kattintva -->