A lábgomba természetes ellenszerei

A lábgomba mérsékelt égövi részeken a legelterjedtebb: 10 városlakóból 7 szenved tőle. Akik elhanyagolják, közvetlen környezetüket teszik ki veszélynek valamint olyan betegségekkel számolhatnak, mint a nyirok érgyulladás, a visszér és az ekcéma. Hogyan űzzük el? Természetes anyagokkal! A teafa-olaj hatásos és természetes gombaölő szer, a bőr kémiai környezetét megváltoztatva gátolja a gombák szaporodását. Hogyan alkalmazd?Készítsd el a következő keveréket:: két […]

-
A lábgomba mérsékelt égövi részeken a legelterjedtebb: 10 városlakóból 7 szenved tőle. Akik elhanyagolják, közvetlen környezetüket teszik ki veszélynek valamint olyan betegségekkel számolhatnak, mint a nyirok érgyulladás, a visszér és az ekcéma.
 
Hogyan űzzük el? Természetes anyagokkal!
 
teafa-olaj hatásos és természetes gombaölő szer, a bőr kémiai környezetét megváltoztatva gátolja a gombák szaporodását.
 
Hogyan alkalmazd?
Készítsd el a következő keveréket:: két rész teafaolaj és három rész semleges olajból. Lábfürdő esetén 20-szor cseppents belőle a vízbe, és legalább 15 percig áztasd benne lábfejed.
 
Fokhagyma
A fokhagyma az allicin nevű természetes gombaölő vegyületet tartalmazza, kiválóan hatásos krém, olaj de még por formájában is
 
Körömvirág
A százszorszéphez hasonlító körömvirág pedig méltán híres gyulladáscsökkentő hatásáról, enyhíti a fertőzéssel járó viszketést.
A körömvirágkrémhez ajánlott még grapefruitmag cseppeket, rozmaring-, levendula-, majoranna-, fahéj-, borsmenta-, és szegfűszegolajat is keverni.
 
Cikk beküldője: Bozsóki Györgyi