11 (1)

Balázsi Szilvia – színes francia végű gél lakk csillámpor beépítéssel

 1. A vendég 2 hetes Lenőtt Gél Lakk-ja  2. Kanalas bőrfeltolóval feltoltam a cuticulát.  3. Kicsi kugli karbid maró fejjel eltávolítottam a letapadt bőrt.  4. A Gél lakkot lereszeltem, ügyelve, hogy az alapréteg megmaradjon, így elkerültem a köröm vékonyodását! A körmöt formáztam a vendég kérésére. A köröm hajszálvonalát (hairline) kötelező megreszelni és mattítani!  5. Fertőtlenítettem […]

-

 1. A vendég 2 hetes Lenőtt Gél Lakk-ja


 2. Kanalas bőrfeltolóval feltoltam a cuticulát.

 3. Kicsi kugli karbid maró fejjel eltávolítottam a letapadt bőrt.

 4. A Gél lakkot lereszeltem, ügyelve, hogy az alapréteg megmaradjon, így elkerültem a köröm vékonyodását! A körmöt formáztam a vendég kérésére. A köröm hajszálvonalát (hairline) kötelező megreszelni és mattítani!

 5. Fertőtlenítettem és a lenőtt részt bekentem savmentes primer-rel.Base Gel-t használtam alaprétegnek, ezt lámpáztam kb. 2-3 percig. A köröm élét is be kell kenni!

 6. Felkentem az első réteg Nugát gél lakkot. Lámpáztam 1 percig. A második réteg gél lakkot is felkentem, ezt 1-2 percig lámpáztam. A köröm élét is be kell kenni.

 7. Hússzínű Gel-lakk-al meghúztam a francia véget. A mosolyvonalat kitöröltem. Lámpáztam.

 8. Top Gel-lel húztam egy vékony réteget ahova a csillám kerül. Belelapogattam a pezsgő színű csillámot. Lámpáztam.

 9. Fedtem egy réteg Top Gel átlátszóval. A köröm élét is be kell kenni! Lámpáztam 1-2 percig. Ha esetleg a csillám miatt egyenetlen maradt a felület, akkor azt buffer-rel átdolgoztam és átkentem top gél-lel.

 10. A körmöket fixáltam, mattítottam buffer segítségével a gyűrűsujjak körmeit, azért, hogy az akrilfesték meg tudjon tapadni benne. Akril festékkel (barack, fehér) megfestettem a virágot, One Move ecsetet használtam.

 11. Olajjal ápoltam a körömbőrt. A végeredmény!