Beszámoló a 2012-es őszi Körmösnapról

-
Látogatói rekord: az őszi Körmösnapra több mint 2300-an voltak kíváncsiak
 
A nemzetközi bajnokoknak, a külföldi sztárvendégnek, az érdekes szakmai előadásoknak és a színes programoknak köszönhetően több mint 2300-an látogattak el az őszi Körmösnapra, mely hangulatában idén a retró és diszkó dicső korszakát idézte.
 
A nagyszínpadon nemzetközi bajnokok tartottak technikai és díszítő csúcsképzéseket, téli és ünnepi mintákat, CrystaLac variációkat bemutató díszítéseket, valamint bemutatkozott az új, „Marilyn” körömforma és mosolyvonal is.
 
Újra a középpontba kerültek az őszi-téli újdonságok slágertermékei, úgymint a Neon White és az Xtreme porcelánporok, az új CrystaLac (Gel-Lac) színek, az új Chameleon CrystaLac-ok és Chameleon zselé színek, a leoldható Matt Top Gel, a Top Seal Light és a Nero Merlo ecsetek.
 
A külföldi sztárvendég ezúttal az orosz bajnok Sergey Lavrukhin volt, aki két bemutatót is tartott. Mindkettőt akkora érdeklődés övezte, hogy a nézőtéren egy tűt sem lehetett volna elejteni.
 A Konzultációs Műköröm Workshop asztalainál bárki személyesen konzultálhatott a bajnokokkal és tehette fel kérdéseit nekik vagy az orosz sztárkörmösnek.

A Pedikűrnap különterme is zsúfolásig megtelt: az érdeklődők érdekes és hasznos szakmai Crystal SPA bemutatókat láthattak.

Sokan felkeresték a LuXLash Szempilla Workshop helyszínét is, ahol bepillantást nyerhettek a körmösök által is végezhető felkapott szolgáltatás, a szempillahosszabbítás rejtelmeibe.

A rendezvényen megjelentek Magyarország szépségkirálynői is.
Az előadások szüneteiben sztárfellépők gondoskodtak a fergeteges hangulatról: a színpadon az ABBA Sisters és egy Elvis Presley imitátor, Dobson Zozó Zoltán is fellépett. Zozó előadásában debütált a Körmösök dala is, mely mindenki számára meglepetés volt, ugyanis akkor csendült fel először.

Rengetegen voltak kíváncsiak a két kategóriában – zselé/porci/akril mix és 3D Fantasy – meghirdetett Tip-Box versenyre érkezett 40 pályamunkára is, melyek közül a nyerteseket a Körmösnapon választotta ki a négy fős szakmai zsűri: Stájer-Vétek Nikoletta, Váradi „Twixi” Szabina, Kóbori Judit és Sergey Lavrukhin.
A rendezvény végére, ha nehezen is, de megszületett az eredmény:
 
Zselé/porci/akril mix:
1.Marton Bettina
2. Bodó Zita
3.Kozma Dorottya Kaname
 
3D Fantasy:
1.Tóth Éva
2.Komjáti Barbara
3.Maszlag Mária

A vásártér egész nap óriási kedvezményekkel várta az érdeklődőket.
Természetesen a Körmösnapról az sem távozhatott üres kézzel, aki nem használta ki az óriási akciókat, hiszen minden szakmai látogató két ajándékot – egy 5ml-s Neon White porcelánt és 3ml-s Chameleon Thermo zselét – vihetett haza.