Kincses Alina – Lábköröm díszítése…

Lábköröm díszítése…! Miért ne…!? miért IGEN! Évek óta mindenki tudja mi az a műköröm, de még nagyon sokan azonosítják ezt a köröm szépítési fajtát a lapát körömmel. SAJNOS! A legtöbb hölgy még nem is látott, igazán esztétikusan elkészített műkörmöt amire szinte már nem is lehet mondani, hogy műköröm! Pedig ez lenne a cél! Aki viszont […]

-

Lábköröm díszítése…!

Miért ne…!? miért IGEN!

Évek óta mindenki tudja mi az a műköröm, de még nagyon sokan azonosítják ezt a köröm szépítési fajtát a lapát körömmel. SAJNOS! A legtöbb hölgy még nem is látott, igazán esztétikusan elkészített műkörmöt amire szinte már nem is lehet mondani, hogy műköröm! Pedig ez lenne a cél!

Aki viszont rendszeres látogatója ennek a világnak, és hónapról-hónapra megajándékozza magát egy újabb gyönyörű kreációval, az tudja, hogy ezt a tartós építési-, és díszítési technikát lehet a LÁBKÖRMEIN is alkalmazni, sőt aki már kipróbálta az minden tavasztól igényli, hogy lábain is ugyanolyan szépek legyenek a körmei, mint a kezén.

Ez a lehetőség  jó a vendégnek ha Te tudod nyújtani ezt a szolgáltatást is, nem kell pedikűröst keresnie, mert így egyforma, és ami talán a legfontosabb szempont: tartós körmei lehetnek, amit elég akár hat hét után tölteni! És jó Neked, mert vendéged elégedett lesz, hogy egy helyen készítik körmeit, és ez egy plusz bevételi forrás!

(mivel saját körömre dolgozunk, így a köröm töltése több időt vesz igénybe, mint az első készítése, ezért Én a töltés árát is így kalkuláltam!)

…TÉLEN? IGEN!

Sajnos a mai kor mentalitása: Mutasd kifelé…

Na de miért épp kifelé?! Hisz elsősorban érezd jól magad Te, tetszél magadnak, majd ezt követi a társad.

Sokan mondják azok közül akik nálam készíttetik a lábkörmeiket is, hogy szeptembertől lenövesztem, vagy leszedetem, már nincs rá szükségem. Erre én mindig megkérdezem: az idegennek az utcán jobban akarsz tetszeni mint magadnak, vagy párodnak? Ilyenkor meglepődnek: Tessék?… és én elmagyarázom szépen, hogy a termálfürdőben, ugyanúgy látják a körmeidet, vagy otthon a hálószobában a paplan alól kivillanva, vagy amikor levesszük a csizmát, a zoknit milyen jó egy kis csillogást, fényt, színt látni, engedd hát hogy párod is gyönyörködjön ápolt körmeidben miközben masszírozza átfagyott lábaidat!

A láb körmeire ugyanúgy készítünk műkörmöt, mint a kézen a saját körömre.

TIPP:

1.    Célszerű a lábköröm modellezéshez egy másik (egy csöves) UV lámpát használni, amit mindig a vendég jelenlétében, használat előtt, és után is fertőtleníts ki! erre a célra használj eszközfertőtlenítő spray-t, papírtörlővel. Ezzel növeled a bizalmát feléd.

2.    A lábujjak elválasztásához mindig új elválasztót használj, a fertőzések elkerülése végett, ez 100 forintos tétel, ezen ne spórolj, számold anyagköltségnek, és ezzel is növeled a vendéged biztonságérzetét! (képzeld csak el, ha a fogorvos ugyanazt a gumikesztyűt viselné minden páciensénél)

A karácsonyi, szilveszteri időszak jó lehetőség arra, hogy ismét felajánld ezt a szolgáltatásodat. Köztudott, hogy sokan utaznak ilyenkor üdülni, síelni, wellneszezni, szállodákban töltik a szabadságukat, az évvégét. A szeretet ünnepe nem csak a családé, hanem a romantikáé is! Ilyenkor sok hölgy készül a párjának új ételekkel, különleges borral, illat gyertyákkal, csodaszép fehérneműkkel… már foglaltak a szépségiparban dolgozók határidő naplója is. Tehát itt az idő felhívni a vendégeid figyelmét arra, hogy a gyönyörű lábkörmeivel lesz teljes a karácsonyi szett…, és már most foglaljon helyet nálad!

Kincses Alina

www.alinamukorom.hu