Légy Te a tél egyik SZTÁRKÖRMÖSE!

TÉLI CRYSTAL NAILS Step by Step KATALÓGUS FELHÍVÁS Légy Te a tél egyik SZTÁRKÖRMÖSE!  A Crystal Nails pályázatot hirdet! Olyan vállalkozó-kedvű körmösöket keresünk, akik kedvet éreznek egy most készülő, hamarosan megjelenő Step by Step Katalógusban való szereplésre. Mit kell tenned? Készíts el egy körömtervet tipre, melynek a kötött témája: tél, Karácsony, Szilveszter, Valentin-nap. A munka elkészítésénél […]

-

TÉLI CRYSTAL NAILS Step by Step KATALÓGUS FELHÍVÁS

Légy Te a tél egyik SZTÁRKÖRMÖSE!

 A Crystal Nails pályázatot hirdet! Olyan vállalkozó-kedvű körmösöket keresünk, akik kedvet éreznek egy most készülő, hamarosan megjelenő Step by Step Katalógusban való szereplésre.

Mit kell tenned?

Készíts el egy körömtervet tipre, melynek a kötött témája: tél, Karácsony, Szilveszter, Valentin-nap. A munka elkészítésénél kizárólag Crystal Nails anyagokkal lehet dolgozni. A kész tipet fotózd le, minél nagyobb felbontásban. (A munkák a beküldött fotók minőségében kerülnek elbírálásra.) A fotót és a hozzá tartozó leírást küldd el nekünk e-mailben a következő címre:

horvath.reka@elitecosmetix.com

Az e-mailben kérünk, az alábbi adataidat is tüntesd fel: név, cím, telefonszám.

Határidő:  2011. Szept. 30.

A szakmai és művészeti elbírálást követően a legsikeresebb munkák elkészítőit telefonon és e-mailben is értesítjük. Egyeztetést követően pedig a tipen benevezett munkát 5 körömre (egy kézre) is el  kell készíteni, amit az általunk biztosított helyszínen a Crystal Nails fotósa fog Step by Step végigfotózni. Ezek a fotók a Crystal Nails TÉLI Step by Step TREND katalógusában is megjelennek.

A katalógusba beválogatott munkák készítői 10 000 Ft értékű vásárlási utalványban részesülnek.

Légy SZTÁR, elismert és közismert ebben a szakmában!