Londoni Körömolimpia 2011

Szeptember 17-19. között rendezték meg idén a világ egyik legrégebbi és legrangosabb versenyét, a londoni Körömolimpiát. Ezúttal 27 ország 328 versenyzője mérte össze tudását a rangos eseményen, ahol – jó magyar szokás szerint – ezúttal is kiválóan szerepeltünk: Almási Henrietta az első kategóriában, tip porcelán és stiletto versenyszámokban aranyérmet, épített zselé és fantasy számokban ezüstérmet, […]

-

Szeptember 17-19. között rendezték meg idén a világ egyik legrégebbi és legrangosabb versenyét, a londoni Körömolimpiát. Ezúttal 27 ország 328 versenyzője mérte össze tudását a rangos eseményen, ahol – jó magyar szokás szerint – ezúttal is kiválóan szerepeltünk: Almási Henrietta az első kategóriában, tip porcelán és stiletto versenyszámokban aranyérmet, épített zselé és fantasy számokban ezüstérmet, épített porcelánban pedig bronzérmet szerzett. A szintén Crystal Nails színeiben induló Halász Virág harmadik kategória épített porcelán versenyszámában érdemelte ki az ezüstöt.
Darabos Évi szintén sikeresen szerepelt a profi mezőnyben (harmadik kategória). A Perfect Nails versenyzője három versenyszámban indult és mindháromban sikerült érmet szereznie: tip porcelán és épített zselé ezüst, épített porcelán bronz. Kolat Her Erika (szintén Perfect Nails) két kategóriában nevezett – tőle eltérően építésben –, egyikben hatodik, másikban nyolcadik helyen végzett.
A BrillBird képviseletében Bán Nikolett indult harmadik kategóriában, ahol tip zselé számban megszerezte a legfényesebben csillogó érmet. Lakatos Zsuzsanna épített zselében állhatott fel a dobogó harmadik helyére, második kategóriában. Podoba Anita díszítésben lett pontazonossággal bronzérmes, szintén második kategóriában.
Az egyéni pontszámok összesítése után második kategóriában a legjobb csapat a Crystal Nails-é lett, melyhez Kun Zsuzsanna teljesítménye, azaz pontjai is hozzájárultak.
Az olimpián emellett három kategóriában hirdették meg a „Winner of Winners”-t, melyből kettőt Crystal Nails színeiben induló versenyző, Oláh Noémi és Almási Henrietta nyertek.
A győzteseknek ezúton is gratulálunk!

Forrás: Nailpro