Vörösmarty Erika – Rágott köröm “meggyógyítása”

 A kezdet: Vendégem pici rágott körme.Előkészítés a szokásos módon…  Az első “műköröm”: Porcelánból clear anyagból készítek körömerősítést, de kicsit rádolgozva a bőrre is. Fehér szélt nem szeretett volna, viszont így jól látható volt számára is körme növekedése.  Az első töltés: A pici körömágy bizony alig tartotta némelyik körmöt! Nem volt gond a viselésével, nem is […]

-

 A kezdet: Vendégem pici rágott körme.Előkészítés a szokásos módon…

 Az első “műköröm”: Porcelánból clear anyagból készítek körömerősítést, de kicsit rádolgozva a bőrre is. Fehér szélt nem szeretett volna, viszont így jól látható volt számára is körme növekedése.

 Az első töltés: A pici körömágy bizony alig tartotta némelyik körmöt! Nem volt gond a viselésével, nem is rágta le 🙂 Töltés csak clear porcelánnal, már apró díszt enged magának.

 A második töltés: Bő két hét múlva már lehet valami szín,és hosszabb is! Hasonlóan porcelánnal dolgozom.

 Következő töltés: Olyat szeretne, hogy ne legyen látható a saját fehér szabadszél: narancsos csillámos porcelán. Szolid is, nőies is.

 Következő töltés: Három hetente töltés, de ez is sok néha a kisujjnak. Lenő róla a műköröm,és leesik. Még pici a körömágy…

 Egy újabb töltés: Egyre bátrabb színekkel, hosszabbra hagyott szabadszéllel – növekedő önbizalommal 🙂

 A kinőtt szép köröm: Három hónap után ilyen volt a kinőtt köröm!Soha nem látta még vendégem a saját körmét, gyermekkori szokása volt a körömrágás….