Nails.hu Fórumok Műkörmös Fórum Dühöngõ

Dühöngõ

• Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
  • This topic is empty.
  • Inaktív
    Névtelen

Hááááá-háááááá, pénteken jövök hozzád ostorral!!!!!!!!!! Van itthon áramszék is, sokkoló, boxer, gumibot tudlak ám motiválni (túl sok horrort nézek)…ha nem leszek elégedett, akkor ne aggódj nem csak 1 éjszakát töltök el nálatok……….sõt jobbat találtam ki…Elsõ számú motiváció: Ha nem futsz jó idõt elhozom másnap Bubut 😀
    Vagy mint az egyik vendéged. Ha nem vagy kész 2 óra alatt akkor nem hogy nem0 fizetek…még Te fizetsz nekem :))))))

Felhasználó
    Albertné Kata

Köszönöm

Felhasználó
    Schachmayer Zita

es melyik ceg,vagy oktato volt ilyen szuper jofej? 

Inaktív
    Névtelen

Gyönyörüen dolgozol biztos ez a baj!!! Nekem VOLT olyan vendégem,aki egyik töltésnél vastagnak találta a vonalat a másiknál vékonynak! Hál istennek már mást boldogit!!!

Inaktív
    Névtelen

Ezt fejtsd már ki lécci.
    Hogy-hogy semmi buli?
    Nem azért megy el valaki a tanfira mert megtetszik neki egy adott technika, amit ott oktatnak?
    Vagy annyira egyszerû lehet, hogy ha meglátod, akkor meg is tudod csinálni és emiatt nem akarod elõre lelõni a poént?
    Vagy miért? Tényleg nem értem.

Inaktív
    Névtelen

Ez olyan fura, hogy azt írjátok nem kedvesek, de (moyraban ugyan nem voltam még) mindenhol máshol mindíg olyan cukik, extra segítõkészek voltak…. nem lehet hogy csak néha "esik a fejük felett az esõ "…

Inaktív
    Névtelen

Én 1 hónapja mentem volna szalonba kb. de most olyan szintem megzuhantunk anyagilag, hogy nemhogy új anyagokat nem tudok behozni, de még a jó UV lámpámba sem tudok csövet cserélni. Sajnos már 1 vendégem meg is jegyezte, hogy mikor lesznek már új színek? :S Úgyhogy most munkát keresek, mert nemhogy szalonba nem tudok elmenni, de mivel múlthéten a tervezett vendégek több mint fele nem jött el így nem tudom hogy húzzuk ki a hónap végéig. És mint ahogy te is említetted nem támogat engem se anya se apa, a párom fizetésérõl meg nem is beszélnék, szerintem egy nyugdíjas többet kap. Úgyhogy az álmaim szertefoszlani látszanak 🙁 pedig mint másnak nekem is benne van már kitudja hányszáz ezrem…sõt.

És ilyenkor mindig eszembe jut egy körmösrendezvény, ahol egy jósnõ megmondta mitõl lehetünk sikeresek. 😀 jót röhögtem, azt mondta hogy minden csak az önbizalmon múlik :DDDDD ebben igaza van ugyan, de ha nincs pénzem én dolgozhatok akármilyen szépen, ha nincs pénzem továbbfejlõdni.
    Talán egy kicsit túl világvége hangulatom van? 🙂

Felhasználó
    Tombory Hajni

Így kell ezt csinálni

Felhasználó
    Schachmayer Zita

nem ezt íííííííírtam én is??? 

Inaktív
    Névtelen

Tudod, mélységesen csalódtam benned. Egy másik fórumon már többször kértem Tõled segítséget és mindig nagyon készséges voltál.
    Meg sem mertem volna gondolni, hogy ennyire önelégült vagy. Csak azt tudnám, hogy mire vagy ennyire beképzelt?! Azt gondolom, ezt a stílust nem én kezdtem, nem szóltam le sem a szakmát, sem a végzettségedet, sem a munkáidat. Ellenben te folyamatosan becsmérelsz, hogy mennyit érnek a diplomáim, mennyire vagyok sikeres stb.

Inaktív
    Névtelen

Az elõkészítés se semmi… Fertõtlenítés meg gombásodás megelõzésére szolgáló folyadékok és egyéb apróságok minek? Édes istenem… Tipikus vak vezet világtalant…

Felhasználó
    Petra

😀 Ez kéész!Van baj! 🙂 No komment!  

Felhasználó
    Albertné Kata

Tudom, csak általánosságban reagáltam! 🙂

Inaktív
    Névtelen

Sziasztok!
    Lerágott csont, de kicsit rosszul esett…
    van egy ismerõsöm, hozzám járt körmözni, és már nem jött egy jó ideje. Most látom FB-on, hogy lecserélt, ami nem is lenne baj, no de nézem a "körmös" galériáját, és egy-egy napos okleveles képzéses csajszira cserélt, akitõl ezt kapta: http://www.facebook.com/JollyJaneChristina/photos#!/photo.php?fbid=395458933844611&set=t.100000104417766&type=3&theater
    Nem akarom én a lányt bántani, már aki a körmöt csinálta, csak rosszul esik, hogy lecserélt… 🙁 nem igen értem, pedig a munkámmal soha sem volt baja, mindig fent voltak a körmei a kövi töltésig, ha csak õ nem volt pancsusz…
    No mindegy… Én se értehetk mindent…

Felhasználó
    Simon Ilona

Jelezném,megint nem leszek szimpatikus,úgyhogy tovább olvasni csak is és kizárólag saját felelõsségre,mindenkinek !

Engem annyira nagyon,de annyira nagyon érdekelne,hogy vajon maradhat-e úgy rangos és valódi elismerést érõ egy internetes köröm díszítõ verseny,hogy azokat a munkákat is hagyják versenyezni amelyek nem feleltek meg a versenykiírásnak?!
    Mielõtt azt hinnétek,indultam és savanyú a szõlõ,nem,nem indultam és nem nem savanyú.Csak egyszerûen olyan 2. (általános !!! ) osztályos koromtól fogva tudok szöveget értelmezni.Értem mit jelent a szakmai berkeken belül az,hogy 3D elem,meg hogy legalább egy körmön kötelezõ és azt is fogom agyilag,hogy szív alakú kiegészítõ!!!
    Vannak akik nem,értük mondjon már a szervezõ egy halk imát és zárja ki a versenybõl,mert ezzel a többieknek (akiknek nincsenek szövegértelmezési gondjai) okoz nem kis fejtörést,hogy lásd a mellékelt példát,lehet úgy is nyerni valamit,hogy se 3D elem,se szív alakú kiegészítõ….
    Vagy én vagyok MÁR MEGINT eltévedve ?!
    És aki minden kritériumot teljesített az is el van tévedve?!
    Értem én,hogy marketing és ect,ect…de akkor is,a szabály az legyen már szabály,vagy csak dísznek van,mint a nem létezõ kiegészítõ?!
    Accchh….

15 bejegyzés megtekintése - 2,716-2,730 / 2,830