Nails.hu Fórumok Műkörmös Fórum Dühöngõ

Dühöngõ

• Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
  • This topic is empty.
  • Inaktív
    Névtelen

Ezen most elgondolkoztam. Köszönöm a visszajelzést, ezt is javítani fogom.

Érdekelnek az új ötletek, és a szakemberek igényei. Köszönöm, Gyuri.

Inaktív
    Névtelen

A CN boltban mindig kedvesek és segítõkészek.Ja és mosolyognak.

Inaktív
    Névtelen

Fel a fejjel csak pozitívan nem szabad borúlátóan gondolkzni te is azt kapod vissza amit mutatsz légy mindig jókedvû és barátságos ne lássák rajtad hogy gondjaid vannak!!Hidd el új hét kezdõdik és a vendégek hívni fognak!!!

Felhasználó
    Halminé Kovács Katalin

Hajrá, kitartás!

jó ez a marketing, csak igy tovább. vendik szeretik látni ki festve a mintákat, vagy képeket nézni, úgy könnyebb meg gyõzni õket.

Felhasználó
    Törteli Ildikó

öööö..nem tom 😀 ezt? 😀 késõ van már.

Inaktív
    Névtelen

Nem tudom de otthon hobbiból fodrászkodó vagy kozmetikuskodokról nem hallottam,pedig azok is szépségipari szolgáltatások,és azért ne felejtsük hogy a kézápoló-mükörömépítõ (mert ugye ez a hivatalos neve) is az:Nekem is volt venedégem aki elment inkább az otthon 2500 ért hobbizóhoz:(((

Felhasználó
    Szabó Nikoletta

Nemrég volt már téma ez, akkor ha jól emlékszem ketten is írtak e-mailt a hozzáértõ cikkírónak, de nem mondták, hogy válaszolt-e nekik.

Felhasználó
    Petra

Köszönöm a tanácsot Ilona, tudom, én is látom hibáimat a munkámban. Tudom,nem vagyok egy profi körmös de szeretnek  és  az a lényeg!!! Eléggé vidám a természetem, de ha már ez a dühöngõ, hát had hühöngjek. 🙂 🙂 🙂  Feltétlen elmegyek továbbképzõdni amint lesz 100Km-en belül valami és persze rávalóm is.:D peace! 🙂

Inaktív
    Névtelen

csak úgy kezdted hogy szia Zsani.. azért írtam

Felhasználó
    Orosz Ilona

Gondolom olcsóbb….valószínüleg ez volt csábító…A kép nem jeleníthetõ meg.

Felhasználó
    Törteli Ildikó

Tök igazad van!!  

Inaktív
    Névtelen

Jajj,nem gondoltam,hogy a kép alapján azt is lehet látni hogyan készült.Gondolom azt meg kell mutatni,akor is,ha látnánk 1-2 végeredmény képet.Épp az lenne a reklám,ha valami újat mutatnál képen,akkor biztos elmennének a tanfira.A CN is úgy ra fel minden díszítös tanfit,hogy ott a kép hozzá,mégis elmennek rá,mert attól,hogy látjuk a képet,még nem tudjuk hogyan csinálták.Viszont azok a képek,amiket itt mutattál,egyáltalán nem csalogatóak.

Inaktív
    Névtelen

Kedves Sipos Zita Antwerpenben!

1) Kérlek a honlapod képgalériádból szedd le azokat a munkákat, amiket nem te csináltál. Pl az én munkáim, meg Kalmár Krisztiét, Lakatos Ildiét, CN-es képeket… Lehet van még más munkája is, csak nem ismertem fel a alkotóját…
    2) Tanulj meg angolul, és ne bízz meg a gugli fordítójában!
    Sablon= nailform, nem template
    épített köröm= sculpted nails, nem buildet, és mindig többesszám, mert nem egy körmünk van, hanem több. Legalábbis optimális esetben…

Inaktív
    Névtelen

Ilyen gyönyörû mukákkal biztosan nem maradsz vendég nélkül . De a gondolatnak tényleg teremtõ ereje van! Legalábbis ha a rosszat nézzük 🙂

Inaktív
    Névtelen

Mióta felfestettem margarétára a mintákat azóta alig mondják, hogy csinálj amit akarsz 🙁 pedig azt úúúgy szeretem. E_gy favorit minta van és sokan azt kérik…néha már uncsi. De legalább így is gyorsabban haladunk, mert nem szüttyögnek percekig h akkor mi is legyen. 🙂

15 bejegyzés megtekintése - 2,731-2,745 / 2,830