Nails.hu › Fórumok › Műkörmös Fórum › Dühöngõ
Dühöngõ
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
- This topic is empty.
-
On - by Névtelen
Ezen most elgondolkoztam. Köszönöm a visszajelzést, ezt is javítani fogom.
Érdekelnek az új ötletek, és a szakemberek igényei. Köszönöm, Gyuri.On - by NévtelenA CN boltban mindig kedvesek és segítõkészek.Ja és mosolyognak.
On - by NévtelenFel a fejjel csak pozitívan nem szabad borúlátóan gondolkzni te is azt kapod vissza amit mutatsz légy mindig jókedvû és barátságos ne lássák rajtad hogy gondjaid vannak!!Hidd el új hét kezdõdik és a vendégek hívni fognak!!!
On - by Halminé Kovács KatalinHajrá, kitartás!
jó ez a marketing, csak igy tovább. vendik szeretik látni ki festve a mintákat, vagy képeket nézni, úgy könnyebb meg gyõzni õket.On - by Törteli Ildikóöööö..nem tom 😀 ezt? 😀 késõ van már.
On - by NévtelenNem tudom de otthon hobbiból fodrászkodó vagy kozmetikuskodokról nem hallottam,pedig azok is szépségipari szolgáltatások,és azért ne felejtsük hogy a kézápoló-mükörömépítõ (mert ugye ez a hivatalos neve) is az:Nekem is volt venedégem aki elment inkább az otthon 2500 ért hobbizóhoz:(((
On - by Szabó NikolettaNemrég volt már téma ez, akkor ha jól emlékszem ketten is írtak e-mailt a hozzáértõ cikkírónak, de nem mondták, hogy válaszolt-e nekik.
On - by PetraKöszönöm a tanácsot Ilona, tudom, én is látom hibáimat a munkámban. Tudom,nem vagyok egy profi körmös de szeretnek és az a lényeg!!! Eléggé vidám a természetem, de ha már ez a dühöngõ, hát had hühöngjek. 🙂 🙂 🙂 Feltétlen elmegyek továbbképzõdni amint lesz 100Km-en belül valami és persze rávalóm is.:D peace! 🙂
On - by Névtelencsak úgy kezdted hogy szia Zsani.. azért írtam
On - by Orosz IlonaGondolom olcsóbb….valószínüleg ez volt csábító…A kép nem jeleníthetõ meg.
On - by Törteli IldikóTök igazad van!!
On - by NévtelenJajj,nem gondoltam,hogy a kép alapján azt is lehet látni hogyan készült.Gondolom azt meg kell mutatni,akor is,ha látnánk 1-2 végeredmény képet.Épp az lenne a reklám,ha valami újat mutatnál képen,akkor biztos elmennének a tanfira.A CN is úgy ra fel minden díszítös tanfit,hogy ott a kép hozzá,mégis elmennek rá,mert attól,hogy látjuk a képet,még nem tudjuk hogyan csinálták.Viszont azok a képek,amiket itt mutattál,egyáltalán nem csalogatóak.
On - by NévtelenKedves Sipos Zita Antwerpenben!
1) Kérlek a honlapod képgalériádból szedd le azokat a munkákat, amiket nem te csináltál. Pl az én munkáim, meg Kalmár Krisztiét, Lakatos Ildiét, CN-es képeket… Lehet van még más munkája is, csak nem ismertem fel a alkotóját…
2) Tanulj meg angolul, és ne bízz meg a gugli fordítójában!
Sablon= nailform, nem template
épített köröm= sculpted nails, nem buildet, és mindig többesszám, mert nem egy körmünk van, hanem több. Legalábbis optimális esetben…
On - by NévtelenIlyen gyönyörû mukákkal biztosan nem maradsz vendég nélkül
. De a gondolatnak tényleg teremtõ ereje van! Legalábbis ha a rosszat nézzük 🙂
On - by NévtelenMióta felfestettem margarétára a mintákat azóta alig mondják, hogy csinálj amit akarsz 🙁 pedig azt úúúgy szeretem. E_gy favorit minta van és sokan azt kérik…néha már uncsi. De legalább így is gyorsabban haladunk, mert nem szüttyögnek percekig h akkor mi is legyen. 🙂