Nails.hu › Fórumok › Műkörmös Fórum › Dühöngõ
Dühöngõ
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
- This topic is empty.
-
On - by Simon Ilona
A mennyei prófécia,az igen :)!Életem egyik legjobb könyve:)!!!
On - by NévtelenIsmerõs a dolog,Murphy törvénye! 🙁 Kitartás és várjuk az új szettrõl a képet!:)
On - by Schachmayer Zitabárcsak én is imádnám,de én valami istenverte vadászkopó orral vagyok ellátva….
On - by NévtelenAnikó ha szereted ezt a szakmát akkor ne dolgozzál xarér h…gyért mert mikor hazamész egy kemény nap után hiányzik az a 2-3 ezer ft ???Érted hiába vagy szakképzett ha otthon taknyolsz feketén!!Az a különbség hogy nekem lassan mennni kell rezsit fizetni meg könyvelõt mag babámfaxát!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
On - by NévtelenMár csak poénból is mondtam volna, hogy " Miért, elfelejtetted a tied? Hát szaladj haza érte! 😉 "
On - by Simon IlonaShellac-ból tudom elképzelni,hogy ecsettel kitörlöd valahogy,úgy hogy elõtte behúztad telibe,de nem tudom…Szerinted kell ez egy ilyen szolgáltatásnál 😀 ?Úgy értem szükséges? :p
On - by NévtelenSzepsegrehangolva. Igazából itt úgy tudom, hogy páran összeálltak és csináltak egy ilyen rendezvényt. Ez nem olyan, mint ha pl: a MOSZI vagy vmelyik körmös márka cég csinálta volna.
On - by Karf Veronikaköszi a választ. Nekem eddig akkor égetett a leszedés, ha papírcsiszolóval, vagy kopott karbiddal szedtem le az anyagot. A vendégeimnek eddig erre panaszuk nem volt. Ezért kérdeztem itt meg, hogy tapasztalt mûkörmösöknek vajon mi a véleménye errõl. Hallottak-e már ilyen problémáról a GUMI Zselével kapcsolatban. Nekem eddig inkább pozitív tapasztalataim voltak vele, pl. sokkal könnyebb leszedni. Várom további hozzászólásokat! 🙂
On - by NévtelenLányok! Azt hittem lehidalok!
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/392869_528909213819544_1005937467_n.jpg
Your Body magazinban ilyen képet találtam. Lefényképeztem és feltöltöttem a saját adatlapomra. Lehetséges, hogy egy ilyen színvonaltalan köröm megjelenjen egy országosan terjesztett lapban? FelháborítóOn április 26, 2020-6:50 du. by Névtelen