Nails.hu Fórumok Műkörmös Fórum Gél lakk – lakkzselé

Gél lakk – lakkzselé

 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
 • This topic is empty.
 • Inaktív
  Névtelen

  Na,ezt nagyon jó,hogy leírtad!Ebböl is látszik,hogy mennyire nincs igazad!Ami több idö a CN-nél a többitöl,az föleg a szín megkötése.De miért is???Mivel ez jóval pigmentáltabb,és 1 rétegben fed.Hupsz,a CN-nél ez 180s,a te anyagodnál 2*120s,az-az 240s,plussz amit a plussz felkenéssel pepecselsz.Hogy az alapréteg valóban 120s,abban nem vagyok biztos,majd utánanézek,viszont a te anyagodnál eleve keletkezik plussz 60s a színnél,plussz a felkenés,amit nem is s-ban,hanem percekben mérnék,tehát már is tovább tart a tiéd,és ráadásul 2 anyag helyett 3-at kell megvenned.

  Inaktív
  Névtelen

  Ildinél bocsánat a kis i miatt.

  Felhasználó
  Törteli Ildikó

  ja 😀 gél lakk 😀 amúgy soak off gel. asszem 🙂

  Inaktív
  Névtelen

  Nem tudom neked milyen van, nekem szépen fednek két vékony rétegben (a cn-t is így kell, mert ha 1 vastagba kenem megfolyik, foltos, és felválik, de ha két vékonyban, akkor tökéletes) és nincs ilyen gondom velük.
   
   

  Inaktív
  Névtelen

  Nagyon köszi a videót!!!!

  Felhasználó
  Szakonyi Andrea

  Valamit félreolvashattál, ugyanis én nem írtam sehol, hogy a ti vélemnényetek nem jó. Azt írtam, nekem más, és szerintem mindenkinek lehet sajátja. Nem tudom miért baj, hogy csak a saját fejemmel tudok gondolkodni, máséval nem. :S Olyan nagy tapasztalata ebben a témában nem nagyon van senkinek, tekintve, hogy állítólag teljesen új szolgáltatás.
  Hagyjuk, nem értjük meg egymást, részemrõl jóval több idõt szántam rá, mint akartam, szeritem ti is. Én tiszteletben tartom mindenki más véleményét.

  Inaktív
  Névtelen

  Csók érte!!!!!!!!!!!!!

  Felhasználó
  BR. Kata

  Használja valaki a Perfectes géllakkokat? Tapasztalatok?

  Inaktív
  Névtelen

  Na na ne hintsed azt a por tudod az veszélyesAm kellemes hétvégét FRÍÍÍÍÍdom(most szabadúltam ki a szalonomból:-)

  Inaktív
  Névtelen

  Szia!
  Én a Crystal-nal vettem külön méreteket kb 2 hete, ott van 🙂

  Felhasználó
  Schachmayer Zita

  hat,nagyon szivesen! 

  Felhasználó
  Szilvia

  Eladó!  Studio White Shellac 1x használt francia végre (4200.-) Új ára 4590.-

  Inaktív
  Névtelen

  Köszönöm a válaszokat Moyra géllakk ügyben;)
  Annyit véleményeznék, hogy ha a moyra gél lakk alá is mattítani kell a körmöt, akkor szinte biztos , hogy azt sem oldogatnám.. Hiszen ha minden alkalommal tehát”2-3,4,5″ hetente leoldom, majd újra mattítom szinte ugyan azt a köröm felületet ( mert ugye egy teljes körömhossz, jó esetben 3-4 de talán még több hónap alatt nõ le teljesen) akkor az biztis hogy elvékonyodáshoz vezet.. Még ha “csak” bufiizom is.. Míg ha ” alapréteg technikával” dolgozom, tehát töltöm, alaprétegig visszareszel stb. Stb.. Akkor azzal a kb 3 héttel azelõtt már megmattított körömlemezt védem , hiszen rajta van az alapréteg nem reszelek tovább,csak a frissen lenõtt részt készítem elõ újra..
  Tehát összegezve a shellac óriási elõnye hogy annál nem kell mattítani, tehát ha “3 naponta” oldom le és teszem újra a körömnek nem árt.. ( csak persze az oldószer dehidratál.. Nem kicsit..:/ és nem csak a nbõrt körmöt is..)
  És csak annál a géllaknál érdemes oldással eltávolítani ami nem igényel mattítást.. Elõkészítésnél.. Innentõl kezdve tök mind1 hogy melyik oldhatóbb a másikhoz képest.. Sokkal inkább szempont melyiknél kell a hagyományos elõkészítést alkalmazni..
  Picit hosszúra sikeredett.. És bocs ha valakit untattam vele.. Mert már egyértelmû … De inkább gondoltam megosztom , azoknak akik oldogatják a géllakkokat( a fent említett , okok mellett)
  Mielõtt bárki azthinné.. Nemvagyok ellene és mellette egyik márkának sem;) a shellac- ot még csak nem is használom.. ( bár szívesen tenném de ez most drága nekem..)
  Jelenleg crystalacot használok .. És reszelem..;)
  Üdv mindenkinek!
  Zizi

  Inaktív
  Névtelen

  Sziasztok! Ebben a videóban: http://www.youtube.com/watch?v=MnN-SSLGNG4
  azt mondják, hogy a leoldó folyadékot a gyûszûbõl vissza lehet önteni, mert nem oldódik bele a gel lac. Kb. hányszor lehet visszaönteni?:o 

  Felhasználó
  Szabó Csilla

  Sziasztok! Használta már valaki a BB Shade&Go gél lakkot? Mûködik rendesen? Könnyen felvihetõ a körömre? Láttam az állagát, és elég sûrû, nyúlós volt. Kipróbálni még nem tudtam. Megéri beruházni rá?

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 3,865