Nails.hu › Fórumok › Műkörmös Fórum › Hibabejelentés, hírek az oldalról
Hibabejelentés, hírek az oldalról
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
- This topic has 1,791 hozzászólás, 257 voices, and was last updated 3 years, 1 month telt el by
Nails.hu Admin.
-
On - by Törteli Ildikó
Ja, én is alkalmazott vagyok 🙂
On - by Névtelensziasztok! mit kell tennem ahhoz, hogy feltehessem a képeimet?:)
köszönöm elõre is a választ!On - by NévtelenKedves Andrea!
Egy levelet kaptunk tõled, amiben regisztrációval kapcsolatos dolgok voltak, válaszoltunk is rá, hogy miben segíthetünk?
Mindegy, a lényeg, hogy most engedélyeztük a képfeltöltést.
Szép napot!On - by Halminé Kovács KatalinKedves Nails!
Lehet egy új topikot inditani olyanoknak aki babát terveznek, vagy épp várják már? Mert idõrõl-idõre néha ez téma, hogy lehet-e dolgozni zselével, porcival, a várandóság alattt? Meg mire figyeljenek, kismamaként ha dolgozik? tippek, ötletek, stb. Mert mivel a többség itt nõ és elöbb-utóbb mindenki szül, vagy már szült. pl, Mûkörmösök-kismamaként vagy másállapotban topic. engem ez érdekelne, és bizti másokat is.
KösziOn - by NévtelenÉs hogy lehetne szürni hogy valaki jogosan szakmai regisztálást csinál vagy nem?
Mert beregisztálhatok én mint körmös de közben meg lehet közöm nincs az egészhez… Valahogy le kellene szürni ki tényeg az és ki nem… Nem?On - by Törteli IldikóNe idegelj már 😀 Tedd át jpg-be, és no gond.
http://image.online-convert.com/convert-to-jpg
Amúgy is, jpg-ben kisebb lesz a file méret.On - by NévtelenBabus!
Gondolom ezek nem a pár nappal elõtt iszavazatok.
Mindenesetre én köszönöm annak a sok egyenes gerinccel élõ embernek aki 1 csillagot adott.Még,jó,hogy ezen az oldalon kivül nem ez alapján itélnek meg.On - by NévtelenÉn meg ügyvezetõ igazgató!!!!
HöOn - by NévtelenSzió!
Ezt, azaz felvenni velünk a kapcsolatot.
Már engedélyeztük is! 🙂
Szép napot!On - by Névtelenteszt
On - by NévtelenKedves Katalin!
Persze, már létre is hoztuk.
Ha valakinek igénye lenne más topikokra is, ne habozzon!On - by NévtelenSziasztok!
Az ötlet tényleg nagyon jó…..
Az megoldható lenne, hogy regisztrációkor el kellene küldeni a bizonyítvány vagy vállalkozói másolatát? Aki meg még iskolába jár, annak a szerzõdést kellene beküldenie.
Egy-két napig, amíg nincs feldolgozva és a regisztrációhoz csatolva az okmány, addig csak mint külsõs olvasgathatá az oldalakat, de utána teljes jogú tagságot kapna.
És azokat is kitiltanám innen, akik olyan alpári stílust engednek meg maguknak, hogy csak kapkodja az ember a fejét. Az ilyenekre azt hiszem, egyikünk sem kíváncsi.On - by Schachmayer ZitaIldikém nem idegellek….engem idegel,hogy ha van png kepfeltoltesi lehetoseg,akkor funkcionaljon mar….:))!!ne kelljen má szarakodnom telefonnal…egyszeruen utalom,ha valami nem mûködik csak elviekben.
On - by NévtelenNállam is eltünt kettõ szavazat!!!!:(
On - by Törteli Ildikópfff 😀