Nails.hu › Fórumok › Műkörmös Fórum › Hogyan viselkedjünk a vendégekkel?
Hogyan viselkedjünk a vendégekkel?
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
- This topic is empty.
-
On - by Névtelen
Meg az enyem is, pedig en nem ertek hozzä :DDDDDDD
On - by Névtelena savban oldódik a probléma
On - by Martin JózsefnéNagyon édik vagytok. Nekem is van egy édid bédi cica babám . Õ minden alkalommal lehúzza nálam a rolót. Legutóbb a telefonálással már annyira az agyamra ment , hogy mondtam neki ez volt az utolsó. De légysz, szóval felvette, betette a nyakához. én dolgoztam a keze a gépbe. Csere. A telefon meg zsupsz. Leesett. Hoppá nem mész utánna mert elfolyik a zseléd. A telefon darabokban a földön ott is maradt. Kikészült. Mert most a barátja azt hiszi majd hogy õ kinyomta. Na persze. Gyerekek 5 perc múlva ott volt a csávó tök idegesen, hogy mit képzel a csaj magáról. Szerencsére a teló még akkor is a földön volt. A csávót úgy leugattam. Õ meg úgydöntött megvárja a csajt. Netudjátok meg. Mindent kérdezett, hogy ez mi, ezt miért így. Szörnyû volt.
On - by NévtelenSzerencsés vagy!:) Én túl lökött vagyok ilyen téren,de elõbb utóbb változtatnom kell,mert felesleges tényleg ilyenek miatt idegeskedni!
On - by NévtelenNekem ugyanígy jött egy sms egyik nap 23:35-kor, hogy reméli nem ébresztett fel… a különbség az volt, hogy lemondta a másnap reggeli idõpontját, amit amúgy is úgy könyörgött ki magának, de megoldottam neki…ezek után aztán tõlem semmit… nem hiszem el, hogy éjjel tudta meg, hogy nem tud majd jönni reggel…
On - by NévtelenÉn ilyen esetben picit gonosz szoktam lenni.
Ha késik 10-15 percet és nem hív, felhívom, mégis mi a helyzet. De csak egyszer, mert a telefonálás nekem sem ingyenes és rövidre fogom a beszélgetést. Ha baj van vagy hirtelen dolog jött közbe, akkor kaphat másik idõpntot. De ez csak egyszeri lehetõség. Igazad van, esetleg más szívesen eljönne abban az idõben helyette. Vagy adódhat nekünk is elintézni valónk, amit addig tudunk rendezni.
Második ilyen alkalommal már nem foglalkozok vele: felejtõsnek tekintem és többször nem fogadom. Mind idõ, mind pénzveszteség. Tehát részemrõl 100%-an fel van hatalmazva, hogy másik körmös után nézzen.
Ha pedig nem érti meg, hogy miután bejelentkezés nélkül betoppan az ajtómon, nem tudom azonnal fogadni, mert vagy épp vendégen dolgozom és a következõ vendégem úton van, van a sulis ügyeimmel foglalkozok (dolgozatösszeállítás, javítás, feldatalap készítés, záróvizsgára való készülés, stb), akkor is elmehet melegebb éghajlatra!
Majd jön helyette más:)On - by Schachmayer Zitaneeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
On - by NévtelenNekem pár hónapja volt egy olyan, hogy már 20 perce itt kellett volna lennie a vendégnek. Így levittem a kuytát sétálni, ha már nem jön a kutya legalább jól jár. Majd jön a telefon, hogy ott vár a háznál, vegyem már fel a kaputelefont…öhhm, mondtam neki, hogy fél órát késett, így már nem vagyok otthon. Erre: De azért szólhattam volna. Akkor még kevés volt a vér a pucámban, hiába voltam ideges nem mondtam neki semmit csak rába.tam a telefont (nesze így visszagondolva is felidegesítettem magam 😀 hát még azon is hogy nem küldtem el máshova) Azóta már volt 1-2 aki megtanított, hogyan viselkedjek ilyen helyzetben. Ha már járt nálam a vendég akkor elnézem, max. megbeszéljük a dolgot, ha még nem járt nálam és nem hív, de jönni akar legközelebb is, akkor megmondom, hogy nincsen.
Tegnap meg állítólag a 4 órás vendégem itt volt csöngetett sokszor, de nem vettem fel…olyan idegesítõ hangja van a kapucsengõnek, hogy azt nem lehet nem észre venni. Õ nem kért új idõpontot Én meg fel sem ajánlottam. Az nem létezik, hogy kb 20 éve lakok itt és most fordul elõ elõször ilyen és pont a vendégnél? Persze mindez csak ÁLLÍTÓLAG történt így.On - by NévtelenAhogy hallottam, te kisebb vagy, mint én 😀
Szal…On - by NévtelenÉn is arra gondoltam,hogy szólok a férjének……
On - by Halminé Kovács Katalinhát, ha ilyen az oktató akkor nem csoda h sok kontár futkos oda kint. és a hónapról-hónapra mindig jönnek az újak. De ilyen tudással oktatni?
Valaki tanult az emlitett hölgynél?
On - by NévtelenDe gonoszak vagytok :DDDDDDDDDD
nemrég nekem is volt nemfizetõs.
Elpre lebeszéltük, hogy a köv körmözésnél fizet, mert nem kapott fizut idõben, én meg nem akartam szenvedni az idõpontokkal, hogy hova rakjam el x nap múlvára.
Semmi gond nem volt, egészen a következõ alkalom reggeléig. Jön az sms, hogy nem lenne-e nagy gond, ha ezt a körmét is a köv alkalommal fizetné. Kicsit megakadtam, írtam neki a bevált szöveget, hogy bocs, de a közértben én nem tom azt mondani, hogy majd legközelebb fizetek. Kicsit megakadtam rajta, na de ami betetõzte… Az a válasz sms volt: Na nem baj, akkor ezt most kifizetem.
Nem kicsit eldurrant az agyam, így amikor jött este, megkérdeztem, mennyi pénz van nála. Néz rám kerek szemekkel, hogy miért?
Legkedvesebb mosolyomat elõvéve mondtam neki, hogy azért, mert ettõl függ, lesz-e ma körme, vagy sem.
Így végül kidfizette mindkét körmét, de mondjuk nem bánnám, ha nem jönne többet…On - by Drabant (Biró) FruzsinaVannak érdekesek…
Nekem most a legutóbbi (új) felsorolt vagy 7-8 féle drogot (katit, icát, ginát…), meg hogy melyiktõl milyen hangulatba lehet kerülni, meg hogy múlt héten éppen mit tolt, majd a végén közölte, hogy amúgy õ nem drogos..
Hát nem tudom egyelõre eldönteni, vele mi legyen….On - by Névteleneloszor sztem azzal kene kezdeni a "falka" elfelejti a szemelyeskedo reszet a porgesnek, es probal a tartalommal foglalkozni….. : ]]]]]]]]
On - by NévtelenÉrdekes dolog ez, én amúgy még azt is elképzelem, hogy tényleg akkor tudta meg, és legalább szólt 🙂
De én ilyen naiv vagyok 🙂
Nálam az veri ki a biztosítékot, amikor valaki nem jön, én írok sms-t, hogy volt egy idõpontunk és carik rá….. semmi visszajelzés, pedig én még azt is elfogadom utólag 🙁
Én házhoz is járok (pedizni) bár már ritkán. Új vendég kikönyörgi a másnapi déli kezelést, mert iszonyat fáj neki… Megoldom neki.
10.45-kor sms: "bocs, a mait lemondom, majd hívlak"
Nos, hívhattuti 1 hónapra nem lesz idõpontom