Nails.hu › Fórumok › Műkörmös Fórum › Hogyan viselkedjünk a vendégekkel?
Hogyan viselkedjünk a vendégekkel?
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
- This topic is empty.
-
On - by Schachmayer Zita
Nekem ha van ilyen vendégem,aki mondjuk többször eljátssza,h elfelejt jönni,akkor én nem vállalom többet,felháborító,h szarba se vesz! Ezt én annak veszem,úgyhogy menejen oda,ahol ezt eltûrik. Tényleg,ezeknek mindig azonnal kell…
Én egyébként mindenkinek 2 esélyt adok,mert akár történhetett vele tényleg vmi! 🙂On - by Szabó NikolettaJól indul a napom: a mai elsõ vendégem körömre jött volna, szerdán beszéltük meg az idõpontot, mert akkor volt kozmin. Mondta, hogy ha nem tud jönni, csütörtökig szól. Fél 9-9-re beszéltük meg. 9:10-kor hívom, mondja, hogy közbejött valami, és nem tud jönni
Mondom neki "azt hittem jössz, hisz úgy volt, ha nem érsz ide, akkor szólsz". Erre õ: nincs feltöltve a telefonom (pénzzel)
Úgyhogy felhívtam a köv. vendégemet, hogy jöhet korábban. Persze mérges lettem, mert egyrészt miatta keltem fel korábban, befûtöttem, és tegnap mikor a legbetegebb voltam, külön csak miatta mentem el a másik munkahelyemre (másik település), hogy elhozzam a cuccaimat
On - by Szabó NikolettaTi hogy kezelnétek azt a helyzetet, amikor a vendégetek a 2. megbeszélt idõpontra sem jön el? Tegnap 2-re kellett volna jönnie, 3-kor ért ide, hogy az anyukájánál volt a kórházban, azért nem tudott jönni. Megbeszéltük ma reggel fél 9-et, és most sem jött el. Lehet megint a kórházba kellett mennie, én ezt megértem, de legalább szólt volna, hogy ne várjam. Szerintetek adjak neki 3. idõpontot, ha jönne bejelentkezni? (sajna tegnap is sietett, így a számát már nem tudtam elkérni)
On április 26, 2020-6:50 du. by Névtelen