Nails.hu › Fórumok › Műkörmös Fórum › Ingyen elvihetõ – csere-bere
Ingyen elvihetõ – csere-bere
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
- This topic is empty.
-
On - by Kakócz Évi (vyca)
Sziasztok.Szívesen elcserélném a 3db one stroke zseléimet(vadi ujak)Anna Milay féle zselék csak a rendelésnék duplán küldte a színeket és ezért cserélném el õket.
Legfõbb porcelán illetve színes porcik érdekelnek.Képek a galériámban.
On - by Pápai AnitaEgy XXL-es, jó állapotú, férfi síoveallt cserélnék (hiszen szezonja van!) bármilyen alapanyagra, díszítõ anyagra, eszközre! Kép a galériámban!
On - by NévtelenEladó egyben!!
BB Cover flesh gel 5 ml
BB White gel 5 ml
CN Builder clear II gel 15 ml
Babarózsaszín zselém 5ml
Diamond nails 3D fehér zselém
Érd priviben!!On - by Névtelenamúgy amiket neked ígértem eltettem, de hát nyertél vazz……
csütörtök délelõtt esetleg átvihetem mondjuk khm…..
On - by NévtelenSziasztok!
csere vagy eladó körömlakkok(dekor,és vastag ecsetes),ragasztók,csillámok,kövek,diszítõk!képek az oldalamon!
csere bármi másra,ár megbeszélés alapján!On - by NévtelenElcserélném CN builder 1-es nagy tégelyes zselémet (kb 2/3-ig van).
Várom az ajánlatokat. 🙂On - by NévtelenSziasztok.Van egy eladó zöld bontatlan giga pigment zselém valamint egyszer használt perfectes gyöngyház zselék! Érd nálam priviben!
On - by NévtelenDe jó titeket olvasni… Imádok én is segíteni 🙂
Én falun lakok és nálunk nagyon sok a rossz körülmények között élõ gyermek a kinött nem használt gyerek ruhákat a védõnõ kezdeményezésére a védõnöi szolgálatnál gyüjtjük és a rászoruló anyukák kedvükre válogathatnak, szégyenkezés nélkül.. Szerintem ez is egy nagyon jó gondolat! Örülök hogy vannak még ilyenek mint ti akik próbálnak segíteni vagy így vagy úgy!
Ahogy írta Szemike a vöröskereszteseknek saját cél miatt necces adni!On - by D. EnikõSziasztok!
ELADNÁM-CSERÉLNÉM(CN gel-lacra,liquidre,színes vagy építõ zselére): 2db IBD BUILDER GEL ULTRA WHITE 14G zseléim
2db van belõle,az egyik bontatlan(4000,-Ft), a másik kipróbált(3600,-Ft)!Ha együtt viszed 5000,-Ft-ért oda adom!
Postázás megoldható,illetve személyesen a XIII.ker-ben!
Érd priviben….On - by Névtelensziasztok
3 db Cn acryl festékem van(fekete , fehér , 09 rózsaszín ) szívesen cserélem bármilyen BB termékre .
BudapestenOn április 26, 2020-6:50 du. by Névtelen