Nails.hu Fórumok Műkörmös Fórum Ingyen elvihetõ – csere-bere

Ingyen elvihetõ – csere-bere

• Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
  • This topic is empty.
  • Felhasználó
    Kakócz Évi (vyca)

Sziasztok.Szívesen elcserélném a 3db one stroke zseléimet(vadi ujak)Anna Milay féle zselék csak a rendelésnék duplán küldte a színeket és ezért cserélném el õket.Legfõbb porcelán illetve színes porcik érdekelnek.Képek a galériámban.

Felhasználó
    Pápai Anita

Egy XXL-es, jó állapotú, férfi síoveallt cserélnék (hiszen szezonja van!) bármilyen alapanyagra, díszítõ anyagra, eszközre! Kép a galériámban!

Inaktív
    Névtelen

Eladó egyben!!
    BB Cover flesh gel 5 ml
    BB White gel 5 ml
    CN Builder clear II gel 15 ml
    Babarózsaszín zselém 5ml
    Diamond nails 3D fehér zselém
    Érd priviben!!

Inaktív
    Névtelen

amúgy amiket neked ígértem eltettem, de hát nyertél vazz……csütörtök délelõtt esetleg átvihetem mondjuk khm…..

Inaktív
    Névtelen

Sziasztok!
    csere vagy eladó körömlakkok(dekor,és vastag ecsetes),ragasztók,csillámok,kövek,diszítõk!képek az oldalamon!
    csere bármi másra,ár megbeszélés alapján!

Inaktív
    Névtelen

Elcserélném CN builder 1-es nagy tégelyes zselémet (kb 2/3-ig van).
    Várom az ajánlatokat. 🙂

Inaktív
    Névtelen

Sziasztok.Van egy eladó zöld bontatlan giga pigment zselém valamint egyszer használt perfectes gyöngyház zselék! Érd nálam priviben!

Inaktív
    Névtelen

De jó titeket olvasni… Imádok én is segíteni 🙂
    Én falun lakok és nálunk nagyon sok a rossz körülmények között élõ gyermek  a kinött nem használt gyerek ruhákat a védõnõ kezdeményezésére a védõnöi szolgálatnál gyüjtjük és a rászoruló anyukák kedvükre válogathatnak, szégyenkezés nélkül.. Szerintem ez is egy nagyon jó gondolat! Örülök hogy vannak még ilyenek mint ti akik próbálnak segíteni vagy így vagy úgy!
     Ahogy írta Szemike a vöröskereszteseknek saját cél miatt necces adni!

Felhasználó
    D. Enikõ

Sziasztok!
    ELADNÁM-CSERÉLNÉM(CN gel-lacra,liquidre,színes vagy építõ zselére): 2db IBD BUILDER GEL ULTRA WHITE 14G zseléim
    2db van belõle,az egyik bontatlan(4000,-Ft), a másik kipróbált(3600,-Ft)!Ha együtt viszed 5000,-Ft-ért oda adom!
    Postázás megoldható,illetve személyesen a XIII.ker-ben!
    Érd priviben….  

Inaktív
    Névtelen

sziasztok 

3 db Cn acryl festékem van(fekete , fehér , 09 rózsaszín ) szívesen cserélem bármilyen BB termékre .
    Budapesten

Vendég
    Névtelen
11 bejegyzés megtekintése - 1,846-1,856 / 1,856