Nails.hu Fórumok Műkörmös Fórum Kérdezz bátran – felelünk nyugodtan

Kérdezz bátran – felelünk nyugodtan

 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
 • This topic is empty.
 • Felhasználó
  Molnár Alexandra (Szandi)

  a keresõ is nagyon jó funkció, lehetne használni többször szerintem 🙂 és akkor így nem lenne annyi ismétlõdõ kérdés, mert elég könnyen lehet találni különbözõ véleményeket 

  Felhasználó
  Salamon Erzsébet

  óóóóóóóóóó, és kit kísérsz?

  Inaktív
  Névtelen

  Én úgy tudom és nálam be is vált,h 10(anyag):1(pigment) arányban!

  Felhasználó
  Salamon Erzsébet

  Hajni! Milyen K1-es vita? Én ebbõl kimaradtam…..na nem mintha sajnálnám….
  Mindenkinek meg van a jól bevált módszere, azt tesszük itt közzé…szerintem. Egyikünknek ez válik be, vagy esik kézre, a másiknak az. Mondjuk tény, hogy volt olyan tanfolyamom, ahol az egyik lány csiszigépében villás kulccsal kellett fejet cserélnem, abban a gépben én sem cserélgetném a fejeket…. inkább elhasználnék én is  3 papírfejet egy töltéshez…megértem.
  Egy dologban nem értek csak egyet veled: a fényzselé nem keményebb az építõzselénél, hiszen a fényzselé a lágy zselék annyagcsoportjába  tartozik. Ez nem az én véleményem, hanem tény…..OKJ-s tananyag.

  Inaktív
  Névtelen

  ne maradjon, bocs

  Inaktív
  Névtelen

  Jó ez a karbid, de a kolléganõm tegnap azt panaszkodta rá, hogy hiába jó, két hónap alatt elkopott neki, és majd 10 ezerért vette. Pedig õ csak zselével dolgozik.

  Inaktív
  Névtelen

  Csajok! Valaki felhomalyositana, hogy tul. keppen a bond es a primer kozott van kulonbseg, vagy ki igy hivja ki ugy, de kozben egy es ua.?
  Koszonom 🙂

  Inaktív
  Névtelen

  Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!! Jóéjt!

  Felhasználó
  Tombory Hajni

  Nem zöld. Sima 🙂

  Inaktív
  Névtelen

  Tanárnénid esetleg????

  Felhasználó
  virragocka

  nagyon szépen köszönöm. Eddig megvettem egy csomó gagyit, mert a neten úgy nézett ki hogy hegyben végzõdik, aztán mikor megkaptam, akkor láttam, hogy csak hegye van faragva. Szebb virágot csináltam épitõ ecsettel.

  Felhasználó
  Medve Krisztina

   Sziasztok! Segítsetek nekem légyszi! Egyre gyakrabban érzem azt, hogy megbolondulnak a vendégek! Miért nem értik meg, hogy senki nem tud sz@rból várat építeni és ha rágják vagy feszegetik a körmeik szélét, akkor bizony felválik! Ja! És 3-4 cm-es stilettot vagy edge körmöt hogy-hogy nem 5200ért csinálok? És felrakok neki 300 követ, amit õ hozott… persze ingyen, munkadíj nélkül!  
  Mindenkinél ezt csinálják????? És én most nagyon nyugodt vagyok….

  Inaktív
  Névtelen

  Photoshop-hoz kereteket milyen címszóval tudok letölteni? Egyszer már volt róla szó,de persze most,h kéne nem tudom hol. 

  Inaktív
  Névtelen

  Nekem a classicos nem jött be porci virághoz, csak ezt tudom írni, sokkal sokkal gyorsabb mint pl a crystal, húzok rajta kettõt az ecsettel, és már nyúlna. Azzal csak építek.

  Inaktív
  Névtelen

  Sziasztok lányok!Kérlek benneteket,hogy ajánljatok nekem egy nagyon jó minõségû és minden szempontnak megfelelõ sablont!Végre elfogy az õskorból származó sablonom,ami eléggé elavult,s egy szupert szeretnék beszerezni! Légyszi,írjátok le a tapasztalataitokat!Köszönöm szépen! Szép napot!

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 8,826