Nails.hu Fórumok Műkörmös Fórum Kezdõ szakemberek fóruma – mit, hogyan, hol?

Kezdõ szakemberek fóruma – mit, hogyan, hol?

 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
 • This topic is empty.
 • Inaktív
  Névtelen

  Szia Andi!
  Én kezdésnek a Proxxon kis csiszigépét ajánlom, a továbbiakban érdemes lesz beruháznod egy komolyabb gépre, aminek külön van a motorja a csiszolórésztõl, pl. egy manipro gép.

  Inaktív
  Névtelen

  Szia Szilvi!
  Minden esetben (zselé,porci)célszerûbb, és gyorsabb a karbidfej használata! Zselénél kb. 10000-15000 fordulatszámon használd a gépet, a porcelánnál pedig 15000-25000-en!
  Én a porci töltés elõkészítéseket 25000-es fordulaton szoktam csinálni.

  Inaktív
  Névtelen

  Sziasztok!
  A következö lenne a gondom.Már a 3. féle rózsaszin zselét veszem(mindegyik különbözö márka) franciához használom és mikor felkenem olyan szép mikor beteszem az UV-lámpába a körmöm és letellik a 3 perc olyan ronda szine lesz..olyan sárgás érdekes nem tudom milyen szinü..de nem rózsasuin 🙁 mi lehet a gond?Lehet az UV lámpa a hibás?Köszönöm elöre is a válaszokat.Puszi

  Inaktív
  Névtelen

  Köszönöm a választ, de az az igazság, hogy teljesen a bõrömre kellene építeni:S kb 4mm en nincs köröm:S szerinted így is rárkjam?

  Inaktív
  Névtelen

  Uhelszky Angéla!
  Köszönöm szépen!

  Inaktív
  Névtelen

  Pokolanyu 😀
  A beautyn tuti találkozunk, a standban fogok büdösíteni 😀
  A zselével kapcs:
  Híg vagy sûrû zselére gondolsz? A híg akkor csinál így, ha vastagon kented fel… Próbáld meg teljesen lakkozásszerûen felkenni. Ha a sûrûnél van ez, akkor figyelj rá, hogy ne legyenek buborékok benne. Ahogy kötés közben az anyag kicsit zsugorodik, a buborékok kipukkannak, ezzel némi anyagot hoznak magukkal a felszínre.

  Inaktív
  Névtelen

  Sziasztok! szeretnék segítséget kérni, hogy a porci virágot hogy kell szépen készíteni, az elkészülõ köröm melyik stádiumában, valamint a legyezõ ecset praktikus használatáról érdeklõdnék. Jó lenne ehhez egy fotó is. Köszi a segítséget.Andi

  Inaktív
  Névtelen

  Berki Erika! Köszönöm szépen :)!

  Inaktív
  Névtelen

  Maxima!

  De jó ötleteid vannak… :)) Még közel is van. Jó. Akkor meg is gyõztél (meg én is magamat), megyek szeptemberben workshopra Maglódra. :)) Valaki összeszed útközben?? Útba esek… :)))

  Felhasználó
  Horváthné K.Judit

  …természetesen a próbáltam csak egy “m”.(hosszú volt a nap…):)

  Inaktív
  Névtelen

  G-K. Kriszti!

  Már megint az a fránya idõ! Ma új vendég jött, le kellett zúzni az egész körmét 🙁
  Ha már jártam volna nálad, nem maradtam volna le legkisebb csemetém versmondásáról – azaz gyorsabb lettem volna a géppel. De ami késik, nem múlik 🙂 /Zárójel: drukkoltam ezerrel/

  Inaktív
  Névtelen

  lehet a savmenteset és a savasat is !

  Felhasználó
  Hajnal Judit (Junó)

  Jó Isten! most látom….elõbb azt hittem anyagmaradvány….akkor az eszi a Mátrixot is?

  Inaktív
  Névtelen

  Hát Én mardtam válaszadónak!Az alapréteg után egy vékony csúszórétegbe rakd bele a díszeket és ha ráteszed a borítózselét akkor reszelés után sem jöhet ki. Annyit nem kell lereszelni a tetejérõl.UE a csillámnál alulra tedd.Bocs hogy nem szakszerûen fejeztem ki magam!Jó éjt

  Inaktív
  Névtelen

  Sziasztok!
  Lenne egy kérdésem. Ha porcellán mûköröm teljes felületét befedik körömlakkal akkor igaz hogy arra nem lehet semmit rákenni fixálás céljából? És ha nem az egész van körömlakkal festve lehet-e? Mert a mûkörmösöm azt mondta hogy ha az egészet befesti nem lehet fixálni. Igaz ez?

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 20,540