Nails.hu Fórumok Műkörmös Fórum Körmösök tipikus betegségei

Körmösök tipikus betegségei

 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
 • This topic is empty.
 • Felhasználó
  Orosz Erika

  Ildikó ne akadj ki én nagyot nevettem rajt ez volt a nap poénja…

  Inaktív
  Névtelen

  Marly skin. Hab. Nem mosható le. Nem ragad. 4 óra múlva biológiailag lebomlik.  Fertõtleníthetsz is. Moshatod a kezed lábad arcod amire kened. Hallottam hogy valaki sósavat öntött a tenyerébe miután bekente magát vele és semmi baja nem lett. Nem akartam elhinni, így kipróbáltam. Véd. És úgy tûnik beválik. Még tesztelek.
  Drága, de ha elmész a forgalmazóhoz spórolsz. Amúgy Béres gyógyszertáraknál lehet megrendelni és 2 napon belül hozzák.

  Inaktív
  Névtelen

  Hát amennyi hormont megetettnek  az állatokkal amit utána az emberek megesznek,ahoz képest hangyafütynyi ez a mennyiség.Jómagam még csak egy éve szenvedek benne,mióta kisugarazták a pajzsmirigyem.Nálam még türhetõ szinten van,de a férjem 20 éve kinlódik.mivel autófényezõ a dokik a vegyszerre fogják nála.

  Inaktív
  Névtelen

   Szia! Én a helyedben mindenképp kikérném egy orvos véleményét elsõkörben.A tûneteid egy válaszreakció az allergén anyagra.Akitõl anno átvettem a teljes körmös cuccát sajnos pont így járt.Elõször neki is csak a kezén jelentkezett,kesztyû ,aztán már az sem használt majd egy szép nap reggelén arra ébredt hogy az egész arca feje bedagadt.ha allergiás vagy valamire és folyamatosan bombázod a szervezeted az anyaggal elõfordulhat ,hogy olyan anyag is allergiás tünetet okoz ami az elõtt soha.Én óvatosságra intenélek mindenképp keress fel egy allergológust(Egy volt nõvér véleménye)
   
   

  Inaktív
  Névtelen

  Sziasztok! Mindig mosolygok az ilyen pletykákon, hogy a porci ilyen ártalmas az egészségre, meg a körömre, stb.. Én fogászaton dolgozom, és ugyanezt az anyagot ott is használjuk (csak nem porcinak, hanem önkötõ akrilátnak hívjuk, és csak uncsi fogszínû van belõle 😀 )Szóval emberek szájába is betesszük ideiglenes koronaként, tehát annyira mégsem egészségkárosító talán….

  Inaktív
  Névtelen

  Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, mitõl lehet, hogy a szemem fölött, a szemöldököm alatt hámlik le a bõr? Néha viszket is. Eddig csak az egyik szememnél, de most már mind a kettõn. Én a porra tippelek, de hátha van más ötletetek….

  Inaktív
  Névtelen

  ok. Elkurjantom magam a soron,majd csak kidugja valaki az orrát. De csak szerdán vagy csütörtökön tudom átvinni,mert napok óta ebédelni sincs idõm

  Inaktív
  Névtelen

  szia azt mondta hogy ne csináljam, de akkor még nem tudtam hogy vannak olyan zselék amik esetleg jók lehetnek, megkérdeztem egy itteni régi profi körmöst és õ azt tanácsolta hogy tesz fel nekem 3 féle  zselébõl pénteken és meglátjuk, ettõl teszem függõvé. meg olvastam errõl a habról is, most kicsit reménykedem hogy csinálhatom mert annyira szeretném és nagyon bizom benne.

  Felhasználó
  Orosz Erika

  Azóta felhívott a csaj és poénból mondta hogy azt hiszi rákot lett… 🙂
  körömrákos.)
  mondtam neki adja át szívéjes üdvözletem a csajnak aki ezt kitalálta..
   

  Inaktív
  Névtelen

  Sziasztok!
   
  Ugyan ez a bajom . Nem használok porcit, illetve ritkábban, mint ahogy kijön. Néha a fertõtlenítõ szerekre gondolok. A kezemen is kijött, 2 ujjam között, de ha kesztyûzök, és nem éri a kezem a fertõtlenítõ, akkor ritkábban. Persze lehet, hogy nem ettõl van.
  Nem is olyan szép ez a munka… Legalább is ez a része.

  Felhasználó
  Törteli Ildikó

  🙂 Az tök jó lesz! 😀  a szerda-csütörtök is. 🙂

  Inaktív
  Névtelen

  szia köszönöm az én férjem is eü dolgozó átbszéltük zt a részt is, délelõtt voltam bõrgyógyásznál mondta ha komolyabb baj lenne nagytétényi utra menjek el. annyira bizom ebben a savmentes zselében, és ebben a habban is, nagyon szereték ezzel foglalkozni majd pénteken letesztelünk 3 féle zselét és meglátjuk..

  Inaktív
  Névtelen

  Csendben megjegyzem, hogy nálunk a suliban az oktató szerint is rettenetesen ártalmas az egészségre a porci köröm

  Inaktív
  Névtelen

  Én csak zselézek, de a kezemnek nincs baja, csak a szememnek…

  Inaktív
  Névtelen

  Cili, nem tudom mennyire bírod, de a hús nélküli és fehérkenyérmellõzõ életmód meg a méregtelenító kúra 2* évente gyakorlatilag tünetmentessé tesz. Ja a szolit, és a napocskát kihagytam, õk is kellenek 🙂 ki van próbálva 🙂

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 1,061