Nails.hu › Fórumok › Műkörmös Fórum › Te milyen termékekkel dolgozol?
Te milyen termékekkel dolgozol?
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
- This topic is empty.
-
On - by NévtelenOn - by Névtelen
Jelenteni valóm van 🙂 : a cn easy off toppal 2 rétegben fedett szabadszéli teli akril minta 5 hét után tökéletesen érkezett töltésre!!!
(1-ik 1 hét után lepattant fényzselével együtt, de azt brutál bevágta a szekrényajtóba)
On - by NévtelenKicsit fére értelmeztem ezt a macskanyelv formát
Újra értelmeztem a dolgot, így már értem. (Nekem a "kerekített" ugrott be hirtelen)
On - by Salamon ErzsébetSziasztok!
Április 1-tõl valószínûleg nálam is lehet majd mindent kapni ami Pearl, minden színes zselét és porcit, perllack-ot, építõzselét meg lehet nézni élõben……..pesterzsébeten az üzletem kicsi Pearl-point-á változikOn - by NévtelenSziasztok lányok!
Tudna nekem valaki ajánlani egy szuper fényes és tartós fényzselét?
A Cn szerintem nem jó a perfectes sem az igazi.On - by Törteli IldikóMelyik éget? Mert ami nekem van, az még vastagon rakva sem 🙂
On - by NévtelenKedves Mûkörmösök! Ki tudna nekem segíteni ill ajánlani egy üzletkötõt? aki többféle márkájú mûköröm alapanyagokat árul és szállít házhoz. Bács-megye Kalocsa érdekel.
email cím : napsugar4070@freemail.hu
köszönömOn - by NévtelenNem beton sûrû,az activ pink ami nagyon sûrû,szerintem kb a cn titániumjával hasonló sûrûségû.
On - by NévtelenFehér is mehet közé. bármelyik
On - by Névtelenköszi!
On - by Törteli IldikóVagy moyra. tök egyforma 🙂
On - by Schachmayer ZitaSzia!
Ha mar keztamaszos porelszivo,akkor ezt ajanlom :http://ewe.hu/elektromos-eszkozok/porelszivos-keztamasz/porelszivos-keztamasz-3-ventillatoros! 🙂
A giga pigment zselet pedig nem hasznalom,de nem lehet kijelenteni,hogy van olyan jo,vagy nincs olyan jo,mint egy akrilfestek,mert ket kulonbozo anyagcsoport.Masra hasznaljuk,maskepp,amit az egyikkel lehet,azt a masikkal nem,de biztos van amit mind a ketto tud!
Remelem tudtam segiteni!:-)
On - by Mayer-Horváth ZsuzsannaSziasztok! Én a 2M Beauty építõ zseléit használom zömében. Nem tudja valamelyikõtök Dunaújvárosban van-e területi képviselõjük vagy olyan mûköröm alapanyag forgalmazó aki itt is megfordul ezekkel a termékekkel? Mert így csak a netes rendelés maradt.
On április 26, 2020-6:50 du. by Névtelen