Nails.hu Fórumok Műkörmös Fórum Vendégek visszajelzései az oldalon szereplõ mûkörmösökrõl

Vendégek visszajelzései az oldalon szereplõ mûkörmösökrõl

 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
 • This topic is empty.
 • Felhasználó
  Snóbl Alexandra

  Sziasztok!
  Egyetértek Ágival…ez tényleg egy “vendégvélemény” topik. És szeirntem is kár ezt az egészet bárkinek is ennyire a szívére venni, mindenkinek joga van a saját véleményéhez. Ezzel együtt talán érdemes lenne ezt a témát egy másik topikban folytatni, mert biztos sokan vannak köztünk akik nem sokat tudnak az air brush technológia gyakorlati alkalmazásáról, és bár az én szívemhez is közelebb állnak a szabadkézi díszítések, dehát ahány ház annyi szokás, szívesen meghallgatnám olyanok véleményét akik használják a digitális körömfestési és egyéb technikákat.
  Üdv: Alexa

  Inaktív
  Névtelen

  Bettina!
  Sajnos le kell lombozzalak, mert a C-íved, hát hogy is mondjam…nem az igazi.
  Túl magas, semmi szükség rá, nem jó helyen van és nem egyenletes a köröm felülete, de reszeléssel nagyon sokat lehetne rajta javítani!

  Inaktív
  Névtelen

  úúúúúúúúúúúúúúúú

  Vendég
  Névtelen

  Sziasztok!

  Készítettem egy air brush topikot… 🙂

  Üdv:

  Nails.hu

  Inaktív
  Névtelen

  Szia Emese! Oké megfogadom a tanácsod, hogy túl magas, de ha vékonyabbra csináltam mindig sokkal hamarabb elpattant a köröm. mivel a saját köröm koszúságának kb 4 szeresét kéri a vendég. Én úgy tudtam hogy a C ívvel a streszvonalat kell megvastagítani, ami a szabadszél utána van. Én ott vastagítottam. na mindegy ha szerinted nem az igazi, akkor leszedem a képet és még gyakorlom és felteszem a tökéleteset! Köszi:)
  Szia

  Inaktív
  Névtelen

  Jujjjjj. 🙂
  Ennél már csak az lenne szebb, ha 10 körmöshöz menne, és 1-1 körmöt kérne mindtõl, ingyé 😉
  Eszem a zuzáját

  Inaktív
  Névtelen

  Húúúha Lányok:)ez nem vérre megy..vagy igen?:)minden technológiának meg van a maga szépsége, az izlések sem egyformák, ezért van az, hogy mindannyiunknak meg van a maga “kis” vendégköre, szerintem az a legnagyobb elismerés! A kritikákat meg el kell fogadni, s tanulni belõle, mert az lehet építõ jellegû is.

  Inaktív
  Névtelen

  A vastagságot pedig a crystal nails legújjabb oktató dvd-érõl szedtem mert ott amit elõször csinál a csaj, hát van iylen vastag a c- ív.

  Felhasználó
  Törteli Ildikó

  Na, a bjuti pl erre tökéletesen jó. 🙂 Az ilyennek az kell….

  Inaktív
  Névtelen

  Sziasztok!
  Egyetértek kisa-val.Valószínû,h úgy gondolta csak mi körmösök szavazunk a munkákra,de lehetne egy háziverseny kiírt témával és mindenki csak 1 munkát küldene be.Így mindenkinek igaza lenne és még izgalmas is lenne!gabi

  Inaktív
  Névtelen

  Ne szedd le a képet, hátha többen adnak tanácsot…
  Sztem sokkal hasznosabb, ha elmész egy továbbképzésre, abból sokkal többet tanulhatsz, mert más élõben látni, mint DVD-n.
  Ha kijössz jövõhéten a Beutyra, akkor szívesen megmutatom a Cesar standnál!

  Inaktív
  Névtelen

  Felhasználó
  Snóbl Alexandra

  Kriszta! Nekem van nyomdám, és használom is. Tény, hogy egy kis fantáziával gyorsan és egyszerûen lehet vele szépen mintázni, de nekem volt vele némi bajom. Elõfordult hogy nem tapadt fel a minta a nyomdára, pedig sem a korong sem a nyomda nem volt sem poros, sem zsíros, de ez csak néhányszor esett meg, és lehet hogy akkor is csak én bénáztam el valamit. 🙂 Egyébként azt lehet mondani, hogy jól bevált.
  Üdv: Alexa

  Inaktív
  Névtelen

  Rendben Emese! Köszsönöm! Különben anniyt hadkérdezzek, hogy a nem volt semmi megkenni nevezetû körmödbe, honnan való az a csipke? Hol lehet olyat beszerezni? 🙂

  Inaktív
  Névtelen

  x

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 581