Szabályzat

A legfontosabb néhány alapvető szabály

(Ezt mindenképpen olvasd el!)

GDPR Adatkezelési nyilatkozatunk ide kattintva érhető el –>

Azonnali kitiltást vonhatnak maguk után az alábbiak:

 • Hozzánk hasonló műkörmös, képfeltöltős oldalak kiírása bárhová a nails.hu oldal keretein belül szigorúan tilos. Ez vonatkozik a privát levelekre is (itt egy automata szűrő biztosítja ennek betartását).
 • Kereskedelmi tevékenység a felhasználók által nem folytatható az oldalon (Pl: fórumban, avagy privát levelek által).
 • Kéretlen reklámlevelek küldése tilos. Ezeket a leveleket kérdés nélkül töröljük egy automatizmus segítségével.
 • Feltöltött kép/képaláírás által reklám elhelyezés az oldalra.
  (2013.06.10-től a feltöltött képeken kizárólag a Neved, saját szalonod neve/weboldala, esetleg telefonszámod szerepelhet.)
 • Szavazatok, top képek szándékos rosszindulatú manipulálása

Képfeltöltők figyelmébe:

A legfontosabb, hogy 3 havonta legalább egyszer lépj be a profilodba. Aki 3 hónapnál tovább nem lép be a profiljába, annak a galériáját felszólítás után (a regisztrált email címre küldünk értesítést) töröljük. Ez esetben a feltöltött képek végleg elvesznek.

2013.07.10-től a feltöltött képeken semmilyen formában nem látszódhatnak az alapanyagok márkáinak megnevezése kivéve, ha az adott cég hirdet oldalunkon.

A kép leírásaként azonban kiírható (sőt javasoljuk is), hogy pontosan milyen anyagból készült az alkotás.

A saját munkáidat ábrázoló képeket tölthetsz fel az adatlapodra, ha kiderül, hogy más munkáját sajátként mutattál be, a képeket töröljük és képfeltöltési jogod visszavonásra kerül.

Ha mégis fel szeretnél tölteni más munkáját akkor ezt jelezd a képen, vagy a kép aláírásában. Maximum 2-3 db ilyen kép lehet a galériádban, ha van mellette más, érdemi tartalom.

Eladó termékek fotójának feltöltése

Jelenleg maximum 6 db. ilyen kép lehet a galériádban, ha van mellette más, érdemi tartalom.

Privát képek, családi fotók

Alapvetően körmös képeket lehet feltölteni az oldalra, de persze néhány ilyen kép miatt nem szólunk.

Fórum

A fórumban kéretik kulturáltan, az általános netikettet betartva fórumozni. Aki másokat sérteget az néhány nap kitiltásban részesül, reméljük addig megnyugszik, ha mégsem, akkor búcsúzunk a regisztrációjától.

Reklám céllal született hozzászólások

A kifejezetten reklám céllal született hozzászólások törlésre kerülnek, és az adott felhasználó felszólításra kerül, így ha legközelebb is előfordul, töröljük a regisztrációját.

Mi minősül reklám célú hozzászólásnak?

Cég/termék/tanfolyam/rendezvény kérdés nélküli kiírása (Kivéve rendezvény/oktatás, illetve versenyek eredmények topik).

Így tehát, ha valaki által feltett kérdésre válaszolsz akkor az nem mindősül reklámnak!

Értelemszerűen figyeljük és nyilvánosságra is hozzuk, ha valaki saját magával játszik kérdezz-felelek-et.

A Műkörmös rendezvények, továbbképzések, oktatások topikban egy tanfolyam egyszer szerepelhet az első 10 hozzászólásban, még akkor is, ha nem ugyanaz a személy írná ki.

Ha mégis előfordul, akkor az illető teljes hozzászólását töröljük (nem mazsolázunk, ha több tanfolyam is szerepel benne)

Ha több tanfolyamot is szervezel/tartasz, kérjük, hogy egy hozzászólásban írd ki azt.

A tanfolyamok/rendezvények kiírásánál törekedni kell a rövid, lényeget tartalmazó kiírásra.

A figyelemfelkeltést szolgáló, a hozzászólás tartalmát növelő, felesleges sorkihagyások esetén töröljük a hozzászólást.

A topikban fizetős rendezvények/oktatások kiírása csak egyéni oktatóknak, magánszemélyeknek lehetséges, bármilyen márka/cég megemlítése nélkül. Kivételt képeznek ez alól azok a cégek, akik hirdetést helyeznek el oldalunkon.

Ingyenes rendezvényeket cégnév/márkanév nélkül bárki kiírhat.

A fenti topikban link elhelyezése másik weblapra tilos (A hirdetőkre ez nem vonatkozik). Az ilyen hozzászólásokat töröljük.

Az oldal részletes szabályzata

A szabályzat célja és a felhasználás általános feltételei

Jelen szabályzat egy kötelező megállapodás az oldal Üzemeltetője (Syndroom Bt, 2040 Budaörs, Patkó u. 13. Fsz/1. Adószám: 21464609-1-13, Cégjegyzékszám: 13-06-069238, Tel: 0620/535-80-36, Email: info@nails.hu), a www.nails.hu cím alatt üzemeltetett portál üzemeltetője és a portál felhasználója között, melynek betartása mindkét fél kötelessége. Üzemeltető fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat indoklás nélküli, akár visszamenőleges hatályú megváltoztatására, amelyről a felhasználónak nem köteles külön értesítést küldeni. A módosítást követően a portál használata ráutaló magtartásként a Szabályzat módosításának elfogadását jelenti

A www.nails.hu egy olyan portál, melynek célja a körömápolással összefüggő információk, összegyűjtése, önálló kép- és leírásállományok létesítése, a szakmában dolgozó egyének munkáinak bemutatása, illetve elérhetőségeik igény szerinti közzététele, azaz reklámozása.

Az Üzemeltető ellentétes döntéséig bárki a portál regisztrált felhasználója lehet, aki elfogadja jelen Szabályzatot. A regisztrált felhasználó a portál által nyújtott valamennyi szolgáltatás és alkalmazás használatára (teljes körű felhasználásra) jogosult.

Mint a portál felhasználója kijelentem,

hogy a Szabályzatot elolvastam, tartalmát megértettem, a benne foglalt rendelkezések betartását vállalom, elfogadom, továbbá hozzájárulok személyes és egyéb adataimnak a portál üzemeltetője részéről történő – jelen szabályzat által biztosított keretek között történő – kezeléséhez.

Felhasználó és Üzemeltető megállapodnak abban, hogy amennyiben a Felhasználó valótlan adatokkal regisztrálna, az adott Felhasználó portálhoz történő hozzáférését Üzemeltető korlátozhatja vagy megtagadhatja.

A regisztráció a regisztrációs ív hiánytalan kitöltésével és történik. Felhasználó köteles a regisztráció során valós adatait az Üzemeltető rendelkezésére bocsátani.

A portál felhasználója elfogadja, hogy az üzemeltető hírlevelet küldhet a regisztrált email címére. A hírlevelek lemondása a regisztráció törlésével lehetséges.

Felhasználói regisztrációra kizárólag azon esetben kerülhet sor, ha a felhasználó a Szabályzat rendelkezéseit megismerte és elfogadta. A regisztrációval a Felhasználó elfogadja jelen szabályzatot.

Személyes adatok

A Weblapot használók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy töröltetni bármely, akár az összes általa megadott információt.

A szabályzat hatálya

A jelen Szabályzat hatálya kiterjed minden olyan információra és állományra, mely a www.nails.hu tartományban tárolásra kerül, vagy egyébként a portálon belül vagy onnan kiindulva hozzáférhető.

A Szabályzat hatálya a portál valamennyi regisztrált és nem regisztrált Felhasználójára is kiterjed.

Felelősség a felhasználói fiókok használatáért

Felhasználót teljes felelősség terheli a regisztrációjával összefüggésben végzett valamennyi tevékenységért. A Felhasználók kötelesek az Üzemeltetőt haladéktalanul tájékoztatni regisztrációjuk bármely jogosulatlan felhasználásáról.

Az Üzemeltető nem felelős a felhasználói jelszavak vagy fiókok illetéktelen használatából eredő károkért. A Felhasználó ugyanakkor felelősséggel tartozik a saját jelszavának vagy fiókjának illetéktelen használatával az Üzemeltetőnek vagy bármely harmadik személynek okozott károkért.

A regisztrált Felhasználó többek között az alábbi szolgáltatások igénybevételére lehet jogosult:

 1. Olvashatja és letöltheti az oldal tartalmát, de harmadik személy részére átadni, vagy bármilyen formában felhasználni az oldalról letöltött bármilyen adatot, képet nem jogosult.
 2. Saját munkáit bemutathatja. Ennek feltétele az, hogy hozzájárul a regisztrált adatok (név, cím, telefon, honlap) úgynevezett névjegykártyán történő bemutatására, ami bárki számára elérhető.
 3. A fentiekben felsorolt, mások által létrehozott nyilvános tartalmakat a fórum keretei között kommentálhatja.

A felhasználással kapcsolatos tilalmak

Felhasználó vállalja, hogy a portál használata során maradéktalanul tiszteletben tartja a Magyar Köztársaság hatályos jogszabályait. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az Üzemeltető jogosult minden olyan tartalom és egyéb információ, adat törlésére vagy módosítására, amely a hatályos jogszabályokba vagy a jelen Szabályzatba ütközik, továbbá, amely nem illeszkedik a portál tematikájába. Az Üzemeltető jogsértés esetén a hatályos jogszabályok szerint együttműködik az illetékes hatóságokkal, és átadja részükre a jogsértést elkövető Felhasználóról rendelkezésére álló adatokat. A jogsértés, illetve a jelen Szabályzat megsértésének további szankciójaként az Üzemeltető a jogsértő Felhasználót meghatározott időre, vagy akár véglegesen is kizárhatja a portálról.

A portál használata során a Felhasználók kötelesek betartani többek között az alábbi tilalmakat:

 1. tilos a portálon más valós személy adatainak felhasználásával, vagy valótlan adatokkal regisztrálni;
 2. tilos más személyek személyes és különleges adatait az érintett beleegyezése nélkül nyilvánosságra hozni, vagy mással közölni
 3. sem a portál semmilyen része, sem a portálon elérhető felhasználói és egyéb adatok és tartalom nem használhatóak közvetlenül vagy közvetve harmadik személy által, illetve a felhasználó nem jogosult bármilyen formában felhasználni az oldalról letöltött bármilyen adatot, képet.
 4. tilos a portálon, oldalain más személyek és közösségek emberi és személyiségi jogait, vagy egyébként a jogszabályokba ütköző tartalmakat, információkat elhelyezni, vagy hozzáférhetővé tenni;
 5. tilos a portálon a portál hozzáféréshez szükséges jelszavat és felhasználónevet más, illetéktelen harmadik személy részére hozzáférhetővé tenni;
 6. a portálon tilos bármilyen pornográf tartalom, vagy egyébként bármilyen a portál tematikájával össze nem egyeztethető állomány elhelyezése vagy hozzáférhetővé tétele;
 7. a portálon tilos általában az egészséget vagy a közbiztonságot veszélyeztető, vagy jogszabályokba ütköző információkat elhelyezni.

Büntetések

A feltehetően jóhiszeműen elhelyezett vagy elérhetővé tett, de a jelen Szabályzatba ütköző tartalmat a Moderátor eltávolítja, és a Felhasználót figyelmeztetésben részesíti.

A súlyosan a Szabályzatba ütköző magatartást tanúsító Felhasználó a magatartás súlyossága függvényében a portálról kitiltható meghatározott időszakra, vagy akár véglegesen is. A Szabályzatba ütköző tartalmak és információk azonnal, értesítés és felszólítás nélkül törölhetők vagy módosíthatóak. Az alkalmazott szankciók megfelelősége tekintetében az Üzemeltető álláspontja az irányadó.

Ha az Üzemeltető véglegesen töröl egy felhasználót a felhasználók sorából, az adott Felhasználó által közvetlenül előállított tartalmak – az üzemeltető döntésétől függően – törölhetők.

Azonnali kitiltások

Az üzemeltető az alábbiakban felsorolt esetekben, előzetes felszólítás nélkül, azonnali hatállyal kitilthatja a felhasználót:

A felhasználó nem a saját munkáit tölti fel, és ezt előzetesen nem jelzi.
A felhasználó a névjegyén kívül, reklámot helyez el az oldalra (például egy kép feltöltése által) és erről előzetesen nem kért és kapott engedélyt az üzemeltetőtől.
A felhasználó 90 napig nem lép be az oldalra
Szerzői jogokkal kapcsolatos rendelkezések

Az Üzemeltető nem tart igényt a Felhasználók által az Üzemeltető részére rendelkezésre bocsátott, vagy a portálon a Felhasználók által a nyilvános felhasználás céljából elérhetővé tett anyagok (képek, leírások, stb.) tulajdonjogára (továbbiakban “szerzői mű”). A szerzői mű feltöltésével, rendelkezésre bocsátásával vagy beküldésével a Felhasználó határozatlan időtartamú és ellenérték nélküli engedélyt ad az Üzemeltetőnek, az Üzemeltető kapcsolt vállalkozásainak arra, hogy a Felhasználó szerzői műveit üzleti tevékenysége körében felhasználja (ideértve nem kizárólagosan azok tárolását, másolását, terjesztését, sajtótermékekben történő megjelentetését).

Az Üzemeltető nem köteles a Felhasználók által beküldött szerzői jogi alkotásokat felhasználni, és azokat Üzemeltető indokolás nélkül bármikor eltávolíthatja.

Felhasználó kijelenti és szavatosságot vállal arra, hogy a beküldött szerzői jogi művekre vonatkozó valamennyi jogosultság az adott Felhasználót illeti, vagy azokkal rendelkezik.

A szerzői jogi alkotásokra a fentiek szerint megadott felhasználási engedély nem szűnik meg azzal, hogy a Felhasználó azokat a portálról maradéktalanul eltávolítja. A Felhasználó szerzői alkotásaink a használatáért ellenszolgáltatás nem jár. A Felhasználó által az Üzemeltető részére a Szabályzatban engedett felhasználási engedélyeket a Szerződés megszűnése nem érinti. A fentiekben engedett szerzői jogi felhasználási jogok kiterjednek az időközben törölt, de az Üzemeltető által esetlegesen archivált tartalmakra is.

Valamennyi a portálon használt és elérhető, az Üzemeltető vagy alvállalkozói, a portál készítői, szerkesztői által előállított elem, tartalom, technológia, mű, ötlet, eljárás, szellemi alkotás és design az Üzemeltető kizárólagos jogosultságát képezi.

Ezek felhasználása csak portál felhasználók számára engedélyezett, kizárólag a www.nails.hu tartományon belül, és kizárólag a portál rendeltetés, -és jogszerű használatához elengedhetetlenül szükséges mértékben kivéve, amennyiben az Üzemeltető ettől eltérő tartalommal szerződést köt valamelyik Felhasználóval vagy más személlyel. Az ilyen elemek jogosulatlan felhasználása jogi eljárást von maga után.

Moderálás

Az oldal szerkesztői és moderátorai jogosultak többek között:

 1. a portál keretén belül hozzáférhetővé vagy elérhetővé tett bármilyen publikus, és nem publikus tartalom törlésére, módosítására
 2. bármely Felhasználó kitiltására a portálról, vagy annak bármely részéről

A Felhasználók által létrehozott és megosztott tartalom utólagosan kerül moderálásra a moderátorok által. A moderátorok munkájával kapcsolatban Felhasználó kizárólag az Üzemeltetőnél élhet kifogással, panasszal annak mindenkori e-mail címén. A panaszfelvétel után az Üzemeltető nem köteles tájékoztatni a Felhasználót az eljárás részleteiről, annak következményeiről. A moderátorral kapcsolatba lépni a „Kapcsolat” linkre kattintva lehet.

Cookie-k

A portál rendszere csak és kizárólag olyan programokat telepít a Felhasználó számítógépén, melyek annak működéséhez feltétlenül szükségesek. A portál használatával a Felhasználó hozzájárulását adja ahhoz, hogy ezen szoftverek számítógépére telepítésre kerüljenek.

Felelősség a portálon elhelyezett vagy hozzáférhetővé tett tartalmakért és az Üzemeltető felelősségének korlátozása

Az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal a Felhasználók által létrehozott, vagy nyilvánosságra hozott tartalomért, a tartalmak letöltésének következtében bekövetkezett kárért, tartalmak értesítés nélküli vagy értesítéssel egybekötött törlésének, illetve az oldal időleges vagy örök, részleges vagy teljes leállásának következtében bekövetkező kárért. Felhasználó a szolgáltatás semmilyen részszolgáltatásával, hibájával, és semmilyen egyéb, akármilyen tulajdonságával kapcsolatban nem élhet semmilyen igénnyel vagy követeléssel Üzemeltető felé. Az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal a portálon közölt információkért, a portál használatával, továbbá a portál hibájával vagy megszüntetésével kapcsolatban. A Felhasználó által a portál használatával közzé- vagy elérhetővé tett tartalmat az Üzemeltető jogosult, de nem köteles ellenőrizni.

A Felhasználók által elérhetővé tett tartalomért, ideértve a tartalom által okozott vagy egyébként azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag az adott tartalmat közzé- vagy elérhetővé tett Felhasználó tartozik felelősséggel.

Minden Felhasználó köteles gondoskodni arról is, hogy az általuk hozzáférhetővé vagy elérhetővé tett tartalom harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon nem sértik.

Amennyiben a portál használatával vagy a portálon egy adott Felhasználó által közzé- vagy elérhetővé tett tartalommal kapcsolatban harmadik személy, hatóság vagy bíróság igényt támaszt vagy eljárást indít, a Felhasználó az ilyen igényekkel vagy eljárásokkal kapcsolatban felmerülő valamennyi kiadást, költséget és kár megtérítését magára vállalja, továbbá vállalja, hogy minden az Üzemeltető által megkövetelt intézkedést megtesz a jogsértésekkel és a visszaélésekkel kapcsolatban és szemben az Üzemeltető jó hírnevének megóvása érdekében. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalain elhelyezett tartalmak szerzői jogainak tisztaságáért. Az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal továbbá a más tartományokban elhelyezett, de a portál oldalain belinkelt (hivatkozott) tartalmakért.

Az üzemeltető jelen szabályzat útján javasolja Felhasználóinak, hogy jelszavát rendszeresen változtassák, módosítsák.

Hirdetések, hírlevelek

Az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal a hirdetést, vagy hírlevélküldést megrendelő által biztosított tartalmakra (pl: banner, vagy hírlevél), a tartalmak letöltésének következtében bekövetkezett kárért. A hirdetést, vagy hírlevélküldést megrendelő által biztosított tartalmakat az Üzemeltető jogosult, de nem köteles ellenőrizni.

A hirdetést, vagy hírlevélküldést megrendelő által biztosított tartalomért, ideértve a tartalom által okozott vagy egyébként azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni, vagy nem vagyoni kárért kizárólag az adott tartalmat biztosító hirdető, vagy hírlevélküldést megrendelő tartozik felelősséggel.

Minden hirdető, vagy hírlevélküldést megrendelő köteles gondoskodni arról is, hogy az általuk hozzáférhetővé vagy elérhetővé tett tartalom harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon nem sértik.

Amennyiben a portál használatával vagy a portálon egy adott hirdető, vagy hírlevélküldést megrendelő által közzé- vagy elérhetővé tett tartalommal kapcsolatban harmadik személy, hatóság vagy bíróság igényt támaszt vagy eljárást indít, a hirdető, vagy hírlevélküldést megrendelő az ilyen igényekkel vagy eljárásokkal kapcsolatban felmerülő valamennyi kiadást, költséget és kár megtérítését magára vállalja, továbbá vállalja, hogy minden az Üzemeltető által megkövetelt intézkedést megtesz a jogsértésekkel és a visszaélésekkel kapcsolatban és szemben az Üzemeltető jó hírnevének megóvása érdekében. Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalain elhelyezett tartalmak szerzői jogainak tisztaságáért. Az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal továbbá a más tartományokban elhelyezett, de a portál oldalain belinkelt (hivatkozott) tartalmakért.

Webáruházra vonatkozó egyéb rendelkezések:

A webáruházban leadható rendelés minimális összege 3.500,- ft+postaköltség. Ezen összeg alatt rendeléseket nem teljesítünk.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szerinti elállási jogát a megvásárolt termék (továbbiakban „Termék”) kézhezvételének napjától számított 14 nap elteltéig írásban, de indoklás nélkül gyakorolhatja, a termék egyidejűleg történő visszaküldésével. A Vásárló nem gyakorolhatja ezen jogát a természetüknél fogva (higiéniai vagy egészségügyi okokból) nem visszaadható termékeknél (pl. kozmetikumok), ha a Vásárló azok eredeti csomagolását felbontotta.

A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a Termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (pl. a termék visszajuttatásának költségeit Eladó telephelyére). A Syndroom Bt. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A termék károsodása esetén egy külön megállapított, csökkentett vételár kerül visszafizetésre. Abban az esetben, ha a Terméket a Vásárló használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen a Syndroom Bt. részére visszajuttatni, az elállási jog nem gyakorolható.
A vételár visszafizetésére a Termék visszaküldésétől számított 14 napon belül átutalással kerül sor a Vásárló által megadott bankszámlaszámra.

Személyes adatok

A Webáruházat használók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy töröltetni bármely, akár az összes általa megadott információt.

A Webáruház a vevő adatait a kiszállítást végző cég kivételével nem adja ki harmadik félnek.

További részletes GDPR adatkezelési nyilatkozatunk ide kattintva érhető el.

A megrendeléseket elektronikus úton dolgozzuk fel és tartjuk nyilván. A visszaigazolt megrendelés Megrendelési Szerződésnek minősül.

Panaszkezelés, reklamáció

Panaszával fordulhat hozzánk, elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állunk rendelkezésére.

A fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról (fogyasztói online vitarendezési irányelv) szóló, 2013. évi május 21.-i 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet (a továbbiakban: rendelet) alapján az Európai Bizottság létrehozott egy online vitarendezési platformot, amely 2016. február 15-től vehető igénybe az online adásvételi vagy szolgáltatási szerződést kötők között fogyasztói jogvita esetén mind a fogyasztók, mind a kereskedők számára.

A rendelet hatálya közvetlenül kiterjed az Unióban letelepedett, Magyarországon székhellyel rendelkező online adásvételi vagy szolgáltatási szerződésekben érintett kereskedőre, amennyiben közte és a fogyasztó között létrejött online adásvételi vagy szolgáltatási szerződéssel kapcsolatban fogyasztói jogvita merül fel.

Határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén, uniós webáruházzal fennálló vitáját Magyarországon kizárólagosan a fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület dönti el ingyenesen és gyorsan.

Ahhoz, hogy az online vitarendezési platformot használni tudja, előzőleg regisztrálnia kell az Európai Bizottság rendszerében.

Az online vitarendezési platformot az Európai Bizottság rendszerében való regisztrációt követően az alábbi link segítségével érheti el: http://ec.europa.eu/odr

Az oldal betöltését követően válassza ki a kívánt nyelvet, jelentkezzen be és kövesse az oldal utasításait.

Amennyiben a határon átívelő online vitarendezéssel kapcsolatosan további kérdése merülne fel, a Budapesti Békéltető Testület tud részletes felvilágosítást adni Önnek.

A Budapesti Békéltető Testület:
1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu, onlinevita@bkik.hu
Fax: 06 (1) 488 21 86
Telefon: 06 (1) 488 21 31

A megállapodás megszűnése

Az Üzemeltető és a Felhasználó között a jelen Szabályzat alapján létrejött megállapodás megszűnik többek között az alábbi esetekben:

 1. ha a Felhasználó kéri regisztrációjának törlését;
 2. ha a Felhasználót véglegesen kitiltják a portálról, vagyis hozzáférését véglegesen megszüntetik;
 3. ha a Felhasználó 90 napot meghaladó időtartamig nem lép be a portálra, mely esetben Üzemeltető törölheti a Felhasználó regisztrációját
 4. Felhasználó halálával
 5. a portál megszűnésével

Vegyes rendelkezések

Amennyiben a jelen Szabályzat bármely rendelkezése érvénytelennek vagy kikényszeríthetetlennek bizonyulna, úgy annak helyébe olyan rendelkezés lép, amely az érvénytelen vagy kikényszeríthetetlen rendelkezés célját érvényesen, a lehető legjobban megközelítő gazdasági hatást vált ki.

A jelen Szerződésre a Magyar Köztársaság joga irányadó.

Nails.hu